Brad Pitt, cuvinte dure la adresa lui Jennifer Aniston

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 mai 2020, 18:46
Brad Pitt și Jennifer Aniston au avut, de-alungul timpului, o relație mai complicată. Au divorțat după ce el a părăsit-o pentru Angelina Jolie, nu și-au vorbit timp de mai mulți ani, iar acum par să fie din nou prieteni.

Doar că, la scurt timp după divorț, Pitt a spus câteva lucruri care au supărat-o pe Aninston.

Actorul în vârstă de 56 de ani a vorbit, în urmă cu 15 ani, despre căsnicia sa cu Jennifer, iar cuvintele sale nu au fost deloc frumoase.

„Am petrecut anii 90 încercând să mă ascund. Am început să mă satur de mine stând pe o canapea, ținând o țigară, să mă ascund. Am început să mă simt patetic. A devenit foarte clar pentru mine că încercam să gesesc un film despre o viață interesantă, dar viața mea nu era deloc interesantă. Cred că mariajul meu a avut de-a face cu asta. Încercam să pretind că mariajul meu era ceva ce nu era”, a declarat Brad Pitt pentru revista Parade în 2011.

Citește și: Brad Pitt, adevărul despre relația cu Jennifer Aniston

La acea vreme, actorul nu a arătat niciun pic de simpatie față de fosta sa soție și a precizat că este mai mult decât fericit cu decizia sa de a o părăsi pentru Angelina Jolie.

„Sunt mulțumit că am luat decizii adevărate și am găsit femeia pe care o iubesc, Angie, și că îmi construiesc o familie pe care o iubesc atât de mult. O familie este o aventură riscantă pentru că, cu aât este mai mare iubirea, cu atât este mai mare pierderea”, a mai spus atunci Pitt.

După mai mulți ani, Brad s-a simțit nevoit să îi ceară iertare lui Jennifer Aniston.

„Mă întristează faptul că s-a interpretat așa. Jen este o femeie incredibil de darnică, iubitoare și amuzantă, care îmi rămâne prietenă. A fost o relație importantă pe care o apreciez. Încerc să explic că nu Jen era plictisitoare, ci eu devenisem plictisitor și pentru asta sunt responsabil”, a precizat Brad.

Citește și: La ce trebuie să renunțe Jennifer Aniston pentru a-l recupera pe Brad Pitt

Potrivit unei surse citate de The Mirror, celebrul actor a căutat-o pe Jennifer în 2016 pentru a-i cere scuze pentru acel interviu.

Acum, cei doi actori sunt în relații bune și par să își fi refăcut prietenia.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Brad Pitt și Jennifer Aniston.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter