Jean Paler, de nerecunoscut. Actorul are mari probleme de sănătate

De Oana Savin, pe
Jean Paler (58 ani) este de nerecunoscut. Îndrăgitul actor a albit și și-a lăsat barbă, însă cele care și-au lăsat amprenta pe chipul lui sunt probleme mari de sănătate pe care le are. Totuși, nu și-a pierdut pofta de viață și zâmbetul de pe față.

Invitat la începutul acestui an la o emisiune la Antena Stars, Jean a povestit că inima sa nu mai funcționează decât 30%. Din această cauză a ajuns la spital, în anul 2019.

„Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a povestit Jean Paler.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica în format digital!

Din cauza problemelor cardiac, actorul a mai ajuns pe mâna medicilor, în urmă cu șase ani, când a suferit un ifarct. Din fericire, actorul a trecut cu bine peste acel episod.

Pensia extrem de mică a actorului Jean Paler

Deși este unul dintre cei mai mari și mai îndrăgiți actori din România, Jean Paler are o pensie extrem de mică.

Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a povestit el.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Jean Paler.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter