Jean Gavril și Andreea Bălan, replici dure la America Express: „Este bătăioasă, super competitivă, dar este și rea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 19 ianuarie 2023, 10:37

Jean Gavril și Andreea Bălan și-au aruncat cuvinte dure în timpul celui de al patrulea episod al emisiunii America Express. Ajuns la Cursa pentru ultima șansă, artistul i-a spus colegei sale tot ce avea pe suflet.

Jean și Dinu au intrat automat la proba eliminatorie, după ce au ajuns pe ultimele două locuri la ultima cursă.

Jean Gavril și Andreea Bălan, dispută la America Express

Cursa pentru ultima șansă poate scoate la lumină sentimente negative între concurenți. Iar Jean Gavril și Andreea Bălan se pare că aveau câteva neînțelegeri care au ieșit rapid la iveală.

Jean Gavril a votat-o pe Andreea Bălan pentru a intra în cursă alături de ei.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman. Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă”, a spus cântărețul în momentul în care a trebuit să voteze.

„Unde te-am declarat?! Ți-am zis doar că mi-ai luat o priză”, a răspuns Andreea Bălan.

„Cineva i-a transmis greșit lui Jean că el ar fi dușmanul meu. El este doar un competitor ambițios”, a mai spus artista.

„Ea îmi poartă pică încă de la Dancing on Ice, de când patinam. La Dancing on ice o cunoscusem pe Andreea Bălan, Ea îmi fusese rezervă și cumva ne dăduse de înțeles că abia așteaptă să ne accidentăm noi, unul-altul, ca să intre ea în locul nostru. Și m-am întrebat: ce fel de om ești ca să faci așa ceva? Ne-am dat seama că este și bătăioasă și super competitivă, dar este și rea”, a spus Jean Gavril la testimoniale.

„E puțin maniacă, vrea să ia numai podium, numai locul unu”, a mai zis artistul, care este de părere că Andreea Bălan este „genul de persoană care vine cu atitudinea: eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri”.

Citește și: Puya și soția lui, Melinda, situație neașteptată la America Express 2023. „M-am simțit un pic prost rău de tot”

Citește și: Cine este Cătălin Bordea de la America Express 2023. Comediantul și soția sa, Livia, au avut o nuntă atipică

Reacțiile celorlalți concurenți, după răbufnirea lui Jean Gavril

Colegii lui Jean Gavril și ai Andreei Bălan au rămas uimiți de reacțiile acestora.

„Acolo mi s-a părut că începe America K1”, a afirmat Puya.

„Până acum v-ați mai întâlnit. V-ați găsit acum?”, a completat cântărețul.

„Zici că este ceartă între instalatori, mi-ai luat priza”, spune și Nelu Cortea amuzat.

„Între Jean și Andreea, eu cred că sunt niște chestii acolo care trebuiesc rezolvate ori într-o sală de sport, ori într-un dormitor, ori nu știu”, a mai spus comediantul.

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Andreea Bălan la America Express 2023: „Când ești în stare de ebrietate nu mai știi nimic”

Citește și: Cele mai amuzante afirmații ale concurenților „America Express” în prima zi pe Drumul Aurului: „Mi-ai stricat cariera cu dulcegăriile astea”

În cele din urmă, Jean Gavril și Dinu le-au nominalizat pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu pentru a intra alături de ei, la Cursa pentru ultima șansă.

Însă, fetele nu au primit suficiente voturi, iar la această cursă au intrat, împreună cu echipa fraților, Bruja și Pufeh și Bianca Adam și mama ei, Mihaela.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jean Gavril și Andreea Antonescu, la America Express.

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter