Jason Statham se căsătorește cu modelul Rosie Huntington-Whiteley

De Oana Savin, pe
Actorul britanic Jason Statham se va căsători, spre sfârșitul anului, cu modelul Rosie Huntington-Whiteley, cu care are o relație din 2010, iar petrecerea va avea loc de Revelion.

Statham, în vârstă de 51 de ani, s-a logodit cu Rosie (31 ani) în anul 2016, deși sunt împreună din 2010, notează The Sun.

Cei doi plănuiseră să se căsătorească anul trecut, însă nunta a fost amânată după ce Rosie a rămas însărcinată. În prezent, fiul cuplului, Jack, are 14 luni.

Anterior, Jason a mai avut o relație cu modelul Kelly Brook, ce a durat șapte ani. Cei doi s-au despărțit în 2004.

Citește și: Camila Cabello și 5 Seconds of Summer, marii câștigători ai galei Teen Choise Awards 2018

Statham a fost sportiv de perfomanţă timp de 12 ani, component al lotului naţional de scufundări, model, dar şi vânzător pe piaţa neagră.

Starul britanic s-a remarcat pe marile ecrane în numeroase filme de acţiune precum „Jaf în stil italian”, „Colateral”, „Revolver” şi cele din seriile „Curierul”, „Eroi de sacrificiu” şi „Furios şi iute”, dar şi în comedii de succes precum „Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, „Unde dai şi unde crapă/ Snatch”, „Pantera Roz/ The Pink Panther”, „Spioana/ Spy” şi recent lansatul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”.

Citește și: Designerul Stephan Pelger a fost bătut într-un club de la Cannes

Rosie Huntington-Whiteley este una dintre cele mai celebre top-modele ale momentului. În 2016 şi 2017, ea s-a situat pe locul al cincilea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter