Iuliana Marciuc, despre slăbit: „A fost o lovitură”

De Oana Savin, pe
Iuliana Marciuc arată și se simte extraordinar de bine după ce a slăbit 8 kilograme. Prezentatoarea de televiziune a povestit cum a reacționat când medicul i-a spus că trebuie să slăbească.

Vedeta, în vârstă de 52 de ani, a reușit să slăbească 8 kilograme și de câteva luni merge la sală, cu toate că nu este o fire sportivă.

În momentul în care medicul i-a spus că trebuie să slăbească, a fost atât de șocată încât a ajuns să facă sport de trei ori pe săptămână. Iuliana Marciuc spune că acum se simte mai tânără cu 12 ani.

M-am mobilizat în a mă duce prima dată la o consultație unde mi s-a făcut pe calculator o evaluare și lovitură, vreo șapte ani în plus față de vârsta mea. După aceea, o altă lovitură a fost când m-am dus la doctor și doctorul foarte drăguț mi-a spus: Jos kilogramele!”, a povestit prezentatoarea.

Eu care mă consideram… nu grozavă, dar oricum nu obeză. Sincer… uneori, când făceam poze sau filmam mă gândeam că trebuie să îndrept spatele și să am grijă să nu se vadă burta, ceea ce nu îmi plăcea, dar era bine. Oricum, am fost șocată când mi-a spus: Jos kilogramele!”, a povestit Iuliana pentru Viva.

Am întinerit cu 12 ani, ceea ce este incredibil! Deci acum am vârsta metabolică mult mai mică decât vârsta mea”, a precizat ea.

Sursă foto: Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter