Iuliana Marciuc, despre romanticul Adrian Enache și perioada în care au stat despărțiți: „Dorul este mare, dar şi regăsirea spectaculoasă”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 15:10

Au fost nevoiți să stea o lună despărțiți pentru că Adrian Enache (56 ani) a concertat în SUA alături de fiica sa, dar întâlnirea lor va fi cu siguranță una spectaculoasă. În luna iubirii, Iuliana Marciuc (55 ani) a vorbit pentru UNICA.RO despre cum este Adrian Enache în intimitate, cum reușește să o facă fericită chiar și cu un gest mic, dar cu atât de multe semnificații, despre călătoria pe care se pregătesc să o bifeze în trei și despre fiul lor, David.

Se completează perfect chiar și după atâția ani de relație, iar „destinul lor pare unul ca-n filme”, asemenea emisiunii pe care Iuliana Marciuc o realizează cu atâta dragoste la TVR 2.

Iuliana Marciuc, „Destine ca-n filme” și viața alături de Adrian Enache

Povestea cărui invitat de la „Destine ca-n filme” te-a marcat?

În ani de zile, am întâlnit sute de oameni cu poveşti spectaculoase şi care toţi iubesc viaţa, chiar dacă destinul a fost, de multe ori, crunt cu ei. Dar cea mai împresionantă întâlnire cred că rămâne aceea cu Costel Pârnău, omul căruia la 17 ani tramvaiul i-a retezat ambele picioare şi o mână!

Omul acesta, nu numai că a continuat să trăiască, dar face şi lucruri spectaculoase, pe care le veţi vedea în noul sezon al emisiunii, cel din primăvară, când voi filma din nou reportajele marca „Destine ca-n filme”.

Adrian Enache se află în SUA. Cum a fost această perioadă pentru tine? Cum te-ai împăcat cu dorul? Vorbiţi des?

Ca în fiecare an, Adrian a fost plecat pentru o perioadă de o lună în Statele Unite, pentru o întâlnire cu românii dornici să asculte muzică și să petreacă româneşte. Programul lui este foarte încărcat, cu spectacole şi zboruri multe, dintr-un oras în altul, dar asta nu ne împiedică să vorbim măcar o dată la doua zile. Dorul este mare, dar şi regăsirea … spectaculoasă.

„Nu-i uşor să-ţi vezi adolescentul beat sau murind îngheţat”

Fiul tău a avut primul rol într-un scurtmetraj? Ce-ai simţit când l-ai văzut? Ai avut emoţii, având în vedere că avea şi un rol greu de dus pentru un părinte?

La 17 ani cred că este norocos pentru că a avut deja mai multe roluri principale în scurtmetraje, atât pentru absolvenţi UNATC, cât şi în proiecte ale „Academiei de Film şi Televiziune Buftea”.

Dacă te referi la scurtmetrajul „-34 de grade”, care a fost prezentat la sfârşitul anului trecut, sigur că rolul său m-a cutremurat. Nu-i uşor să-ţi vezi adolescentul beat (în condiţiile în care el nu bea) sau murind îngheţat! Dar faptul că a fost lăudat de regizorul Camelia Popa, de actorul Daniel Nuţa, care îi este profesor şi pe care-l apreciem, m-a bucurat enorm.

Iuliana Marciuc pleacă împreună cu Adrian Enache și cu fiul lor în Japonia

Se anunţă proiecte noi?

Da, un nou spectacol „Adrian, din inimă, Enache”. Ca să facem din spectacolul de la Sala Palatului, care a avut loc în noiembrie, o tradiţie. Eu, în calitate de producător şi el, artistul principal.

Pe când o vacanţă alături de Adrian Enache? Fiul tău te mai însoţeste în călătorii sau pleacă împreună cu prietenii?

Da, ne bucurăm că David face încă vacanţele cu noi şi grupul nostru de prieteni. Chiar pentru vacanţa dintre module pregătim o scurtă escapadă de câteva zile în Marbella, vom fi toţi trei.

Secetul relației dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache: „Ne facem unul altuia surprize”

Cum e Adrian acasă? E un bărbat romantic?

Da, este romantic şi asta mi-a plăcut prima dată la el: florile pe care mi le oferă fără motiv şi mesajele frumoase sosite pe telefon în mijlocul zilei…

Îţi face surprize? Le are și cu gătitul?

Foarte rar găteşte, dar ştiu sigur că la pensie o să o facă, pentru că ştie să gătească. Ne facem unul altuia surprize şi acesta cred că este unul dintre secretele unei relaţii frumoase.

Cum te surprinde? Obişnuieşte să îţi aducă micul dejun la pat?

Sincer, nu-mi place micul dejun la pat şi, ne-am potrivit şi aici, pentru că nici lui nu-i place mâncatul în pijama.

„L-am surprins cu o vacanţă”

Tu cu ce l-ai surprins de curând?

L-am surprins cu o vacanţă pe care o vom face împreună, curând.

Care e preparatul făcut de tine pe care Adrian îl preferă?

Eu improvizez destul de mult în bucătarie şi tocmai asta cred că-i place. Pentru micul dejun fac tot felul de sandwich-uri surpiză, cu mesaje din ardei roşu sau măsline.

Obişnuiţi să marcaţi în vreun fel Ziua Îndrăgostiților, Dragobetele ?

Anul acesta nu am fost împreună, pentru că Adrian era pe drum spre casă, dar mesajele primite de la el au fost pline de dedicaţii şi cuvinte de mulţumire, ceea ce este minunat după atâţia ani.

Întâmplarea din viaţa ta care poate fi socotită o minune?

Evident, venirea pe lume a lui David.

Trei momente grele din viaţa ta care au fost greu de depăşit şi care te-au marcat?

Un moment care face cât trei… Se împlineşte un an de la plecarea tatălui meu „La hotarele posibilului” (aşa se numesc cărţile publicate de el).

Un vis împlinit de curând?

Se va împlini de Paşte visul de a vizita Japonia. Va fi o excursie alături de prieteni buni şi împreună cu David.

Foto: Facebook, Daniel Faluvegi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter