Câte kilograme a slăbit Gina Pistol după naștere

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (40 de ani) a devenit mama unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Micuța este primul copil al prezentatoarei TV și al artistului Smiley (37 de ani). Pe Instagram, Gina a dezvăluit la câte kg a ajuns în timpul sarcinii și câte kg are acum, la 5 săptămâni de la naștere.

Câte kilograme a slăbit Gina Pistol după naștere

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă, o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme. O mai țin așa vreo 10 minute.

După încerc să o pun foarte ușor, în slow-motion, în baby nest. Parcă are niște piticuți care-i spun: «Vezi că te-a pus în baby nest. Ce faci? Hai, trezirea!». Zici că o pun pe ace. Imediat se trezește. Nu pot să înțeleg”, a mărturisit Gina.

Apoi, prezentatoarea TV a dezvăluit câte kg a dat jos după naștere. „Nu cred că am slăbit foarte mult. Ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kg. Iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kg.

Dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare. Dar când o să mă mai eliberez o să-mi organizez mai bine timpul și o să mă apuc de mișcare”, a spus.

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Citește și:

Andreea Raicu: „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește”

Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, mai spunea vedeta TV în mediul online.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a mai dezvăluit: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter