Cum a slăbit Demi Lovato? Pantalonii vechi nu-i mai vin

De Unica.ro, pe

Luni, 1 martie 2021, Demi Lovato (28 de ani) a publicat în mediul online un videoclip în care le arată urmăritorilor ei cât de mult a slăbit în ultima perioadă. Solista nu a ținut dietă, din contră, nu și-a impus nicio limită alimentară sau de orice alt fel.

Cum a slăbit Demi Lovato? Pantalonii vechi nu-i mai vin

„Am pierdut în greutate accidental. Nu-mi mai număr caloriile. Nu mă mai antrenez excesiv. Nu mai am restricții. Nu îmi mai limitez alimentația. Și, în mod special, nu îmi mai trăiesc viața în funcție de cultura dietelor…

Și am pierdut în greutate. Este o experiență diferită. Mă simt plină, nu cu mâncare, cu înțelepciune divină, cu îndrumare cosmică, pace, serenitate, bucurie și iubire”, a scris Demi pe Instagram.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Artista s-a luptat cu dependența de droguri încă dinainte de a împlini 18 ani, fiind internată de mai multe ori la dezintoxicare. Ulterior, artista a fost diagnosticată și cu tulburarea bipolară, definită astăzi ca o afecțiune psihică cu episoade alternative depresive, maniacale sau hipomaniacale.

În martie 2018, cântăreața a aniversat șase ani de când a renunțat la droguri și alcool. Ulterior însă, Demi a dezvăluit că a recidivat, iar la scurt timp de la dezvăluire a făcut o supradoză urmată de trei atacuri cerebrale și un atac de cord.

Într-un interviu oferit în 2020, cântăreața a spus că supradoza i-a afectat creierul: „Încă mă confrunt cu efectele ei”. „Când ești tânăr și faimos, Dumnezeule, e greu! Ți se spune mereu că trebuie să fii model. Sănătatea mentală este ceva despre care ar trebui să vorbim. Nu-mi dau seama cum mai pot fi temperată”, a mărturisit Demi Lovato.

„Sunt gata să mă întorc, să fac ceea ce iubesc. Adică să fac muzică. Nu-mi trăiesc viața pentru alte persoane, pentru titlurile lor sau comentariile de pe Twitter”, a mai spus artista.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Cum o răsfață Radu Vâlcan pe Adela Popescu în timpul sarcinii? Prezentatoarea TV este o norocoasă!

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani! Ce a primit cadou de la Adela Popescu?

Adela Popescu, despre primele zile în noua casă: „Am avut și o provocare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter