Adrian Enache, aventură cu o profesoară în adolescență: „Aveam 16 ani. Ne-a luat valul…”

De Unica.ro, pe

De peste 25 de ani, Adrian Enache (55 de ani) și Iuliana Marciuc formează un cuplu și trăiesc o poeveste de dragoste minunată. Chair dacă au un copil împreună, un băiețel pe nume David Mihnea (16 ani), cei doi nu s-au căsătorit până acum deoarece nu consideră că secretul unei relații reușite stă în oficializarea acesteia.

Adrian Enache a făcut recent câteva dezvăluiri legate de relațiile sale amoroase din trecut și spune că în tinerețe a avut parte de deiverse „peripeții” pe plan amoros.

Citeşte şi: Diana, fiica lui Adrian Enache, se teme pentru viața ei. Bărbatul care a agresat-o a fost eliberat

„Țin minte că era un prieten, iubita lui se dădea la mine, s-a întâmplat și nu a apucat să se îmbrace. Când a sunat la ușă, el a întrebat-o: Ce faci, draga mea? Ești dezbrăcată la câte haine ți-am cumpărat? Deschide șifonierul! Și eu eram în șifonier!”, a spus cântărețul, în emsiunea “Teo Show”, difuzată la Kanal D.

Adrian Enache  a mai dezvăluit că a avut o aventură chair cu una dintre profesoarele lui, pe vremea pe când era adolescent.

Citeşte şi: Cântăreața Sophie Ellis-Bextor și-a pierdut virginitatea în urma unui viol

„Eu am fost de mic prins în vâltoarea unei povești de dragoste cu o profesoară. Ea m-a meditat. Aveam 16 ani. Crud, vlăstar. M-a luat valul, ne-a luat valul. Am zis apoi ca să fiu iubitul acelei profesoare, era frumoasă, deșteaptă, am zis că trebuie să învăț. M-am pus cu burta pe carte și am luat examenele de la două facultăți. Își dai seama că a fost un ajutor”, a adăugat artistul.

De ce nu se căsătoresc Iuliana Marciuc și Adrian Enache

În urmă cu câțiva ani, Iuliana Marciuc, iubita lui Adrian Enache, a dezvăluit care este motivul pentru care ea și artistul inisită să rămână la stadiul de logodnici, fără să-și oficializeze relația.

„Noi nu suntem căsătoriţi, suntem doar logodiţi, dar sigur că trăim împreună ca o familie şi ne amuzăm întotdeauna că principalul motiv al divorţului este căsătoria. Pentru că în jurul nostru vedem, din păcate, foarte multe cupluri care se fac şi se desfac cu repeziciune şi încep să cred tot mai mult că vremurile pe care le trăim nu sunt pentru a oficializa o relaţie printr-o căsătorie.  Eu cred, până la urmă, că această hârtie, care e doar o hârtie, ajunge să facă o schimbare la nivel mental, în care nu mai reuşeşti să treci peste impasurile inerente dintr-un cuplu decât printr-un divorţ, ceea ce nu cred că e cazul.

Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit. Nu, dacă nu am făcut-o până acum, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla ca să o fac, însă să nu spui niciodată „niciodată. Eu am ideea asta, că nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, dar, în principiu, nu văd de ce am face acest lucru”, povestea vedeta de televiziune, în 2018, pentru adevarul.ro.

Foto – Arhiva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter