Dieta adoptată de Iuliana Marciuc a dat rezultate: „Combinații periculoase nu mai fac”. Cum își menține silueta / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 15:00

A reușit să slăbească spectaculos și să arate foarte bine mizând pe câteva reguli simple. Iuliana Marciuc nu mai combină carnea cu cartofii prăjiți, a redus cantitatea de pâine și sportul și-a făcut rapid loc în viața ei. Ba mai mult, vedeta mănâncă dulciuri doar dimineața, iar când vine vorba de pizza se oprește la o singură felie.

La 55 de ani, Iuliana Marciuc și-a schimbat stilul alimentar, iar rezultatele au început să apară! Vedeta are și o viață frumoasă de familie, pentru că relația cu Adrian Enache merge foarte bine, așa că tabloul e complet.

Iuliana Marciuc: „Merg şi de două-trei ori pe săptămână la sală”

 „Am intrat acum 4 ani într-un program „body shape transformation” care mi s-a potrivit foarte bine şi am rămas fidelă grupului cunoscut atunci şi lucrurilor învăţate. Merg şi în continuare de două-trei ori pe săptămână la sală”, mărturisește Iuliana Marciuc pentru UNICA.RO.

Iuliana Marciuc: „Pâine nu mai mănânc decât o singură felie pe zi”

Vedeta de la TVR 2 are mare grijă la alimentație acum. Deși nu a exclus nimic din meniu, porțiile de mâncare s-au micșorat simțitor.

„Nu am alimente la care am renunţat definitiv, doar că pâine nu mai mănânc decât o singură felie pe zi, dimineaţa, iar combinaţii „periculoase” nu mai fac.

Dacă mănânc dulciuri, o fac dimineaţa. Din pizza nu iau decât o felie, iar cartofi prăjiţi foarte rar şi niciodată împreună cu friptura”, povestește Iuliana Marciuc pentru UNICA.RO.

Vedeta și-a întinerit și vârsta metabolică

Iuliana Marciuc a reușit să slăbească, dar să își întinerească și vârsta metabolică, iar antrenamentele pe care le face i-au schimbat starea de spirit.

„Am întinerit ca vârstă metabolică 8 ani, ceea ce mi se pare senzațional. Când am venit prima dată la consult, am aflat că aveam vârsta metabolică mai mult decât vârsta reală, și acest lucru m-a motivat și mai mult să mă apuc de sport. Vin de trei ori pe săptămână la sală. Stau doar o oră, însă este o oră eficientă pentru mine. În mod surprinzător, nu mi-a fost greu pentru că atmosfera este foarte antrenantă. E muzică, sunt antrenori tineri și drăguți. Aici nu mă plictisesc, fac circuite, trec de la un post la altul”, povestea Iuliana.

“Este extraordinar să poți avea, cel puțin de trei ori pe săptămână, un timp doar pentru tine și recomand asta oricărei femei. Bărbații se iubesc mult mai mult pe ei și așa se face că își și găsesc întotdeauna timp pentru ei, pentru sala de forță, vânătoare, fotbal, bere cu prietenii, pasiuni diferite de la caz la caz. Noi , de ce nu? Am învățat în aceste săptămâni să mă iubesc mai mult și m-au ajutat, culmea, bărbații. Antrenorii de fitness dar și trainerii în nutriție, iar transformarea este totală. Și nu contează neapărat kilogramele pierdute ci starea de spirit, mobilitatea, hidratarea”, spune vedeta TVR.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter