Cum a reușit Iuliana Marciuc, partenera lui Adrian Enache, să rămână însărcinată – metodele la care a apelat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 ianuarie 2022, 10:22

Prezentatoarea TV Iuliana Marciuc a povestit despre cum a reușit să rămână însărcinată și la ce metode a apelat.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache se iubesc de 25 de ani. Cei doi au împreună și un băiat de 17 ani, pe nume David, însă nu a fost ușor să îl aducă pe lume. Iuliana Marciuc a recunoscut că a încercat timp de 10 ani să rămână însărcinată. Când a aflat că este gravidă, pentru ea a început una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Deși Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu sunt căsătoriți, ei se iubesc ca la început. Împreună, au trecut prin perioada dificilă în care ea nu putea să rămână însărcinată, și au ieșit învingători. Invitată șa Teo Show, vedeta a recunoscut că s-a rugat timp de un deceniu să devină mamă.

„Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată”, s-a destăinuit ea la Teo Show, citată de redactia.ro. „Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram. Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv…”

Citește și: George Burcea, noi detalii despre relația cu Andreea Bălan după separare

Citește și: Regina Elisabeta a II-a i-a retras prințului Andrew toate distincțiile militare și titlul de Alteță Regală

Citește și: Larisa Udilă, de urgență la spital. „Am făcut o criză de nervi, am plâns, am urlat”

Citește și: Cele patru zodii care vor cunoaște parteneri cu diferențe de vârstă mari până în primăvară lui 2022

Iuliana Marciuc a spus exact și la ce tratamente a apelat, adăugând însă că și pe plan spiritual a avut grijă de sine, mergând la biserică: „Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut! Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate”.

Într-un interviu cu VIVA!, Iuliana Marciuc a povestit că relația cu fiul său este una apropiată și frumoasă, iar tânărul se descurcă foarte bine pe plan academic: „Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță”.

Ea a mai adăugat: „Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie Studiourile Buftea. Suntem atenți să îi stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter