Iulia Vântur, ținta ironiilor în presa indiană. Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a lui Salman Khan

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 ianuarie 2022, 10:54

Iulia Vântur a ajuns ținta ironiilor în presa indiană după ce a participat la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Salman Khan. Iulia și Salman formează un cuplu de peste șase ani, nu sunt căsătoriți și locuiesc în casa actorului, dar când vine vorba despre aparițiile publice, sunt foarte discreți cu prvire la relația lor.

Citeşte şi: Cum a fost filmată Iulia Vântur în prezența lui Salman Khan la un eveniment monden

În urmă cu câteva zile, Salman a împlinit 56 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în cadrul unei petreceri cu mulți prieteni și apropiați. Cel mai ateptat moment al petrecerii, cel al tăierii tortului, s-a viralizat după ce a fost postat pe rețelele sociale, din pricina unui detaliu observat de internauți – Iulia nu era lângă Salman când a tăiat prăjitura festivă, ci mult în spatele lui, aproape “pierută” printre restul invitaților.

Actorul Azhar Khan a postat pe contul său de Instagram un filmuleț de la petrecere în care se poate vedea limpede cum Salman taie un tort imens în timp ce își ține în brațe nepoțica, fiica surorii lui, Arpita Khan și a omului de afaceri Aayush Sharma, iar Iulia Vântur stă mai în spate, zâmbind.

După eveniment, presa locală a făcut câteva materiale cu tentă ironică la adresa acestei “distanțe” dintre Iulia și Salman. “Nu clipiți dacă vreți să o vedeți” (n.r. – blink-and-miss appearence) – este unul dintre titlurile apărute în publicațiile din India, după petrecerea lui Khan.

Citeşte şi: Iulia Vântur nu vrea să mai joace în filmele în care apare și Salman Khan

Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat la vederea clipului postat în mediul online, întrebându-se de ce nu stă Iulia lângă iubitul ei într-un astfel de moment.

“6 ani de relație și tot nu are de gînd să o ceară în căsătorie pe Iulia Vântur. Salman Khan ăsta al vostru nu e serios deloc!”

“Iulia Vintur este peste femeile voastre. De aceea presa o ironizează!”

“Eu nu înțeleg de ce se lasp umilită românca noastră de presa indiană și cum acceptă să fie tratată în acest mod. Păcat!” – sunt câteva dintre comentariile internauților români care au văzu postarea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter