Iulia Vântur nu vrea să mai joace în filmele în care apare și Salman Khan

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 septembrie 2021, 15:51

Iulia Vântur (41 de ani) a participat luni, 20 septembrie, la Gala premiilor UCIN (Uniunea Cineaștilor din România), ce a avut loc la Opera Română, din București. Actrița a fost gazda evenimentului și spune că s-a întors în România special pentru acest moment.

Fosta prezentatoare de la Pro TV urmează să se reîntoarcă în India pentru că are acolo o mulțime de proiecte noi de care trebuie să se ocupe.

“Voi pleca imediat după Gală, înapoi în India. Merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a spus Iulia Vântur, pentru click.ro, înaintea începerii Galei UCIN.

Citeşte şi: Iulia Vântur, despre ritualul ei zilnic pentru a se menține într-o formă fizică perfectă

Citeşte şi: Actorul Willie Garson, din „Sex and the city”, a murit la 57 de ani

Citeşte și: Naomi Campbell o învață pe fetița ei de cinci luni despre importanța igienei

Citeşte şi: Andreea Marin, despre sfatul primit de la tatăl său când s-a mutat singură în București

Întrebată dacă urmează să mai joace împreună cu Salman Khan, Iulia a răspuns tranșant că nu se pune problema ca un astfel de lucru să se întâmple. În presa mondenă, în ultima vreme au apărut diverse zvonuri cum că românca și Khan s-ar fi despărțit.

„Ba da, mi s-a oferit (n.r. – un proiect împreună cu Salman Khan), dar ideea e că nu vreau. Poate nu-mi doresc să jucăm împreună…”, a explicat vedeta de televiziune.

Zvonurile despărțirii dintre cei doi au apărut după ce Iulia a fost surprinsă de mai multe ori mergând singură la restaurante.

„Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…) Păi și cum puteam să fac? Eram pe videocall. Eu mai am și niște lucruri de rezolvat. Vin rar în România, am venit după un an și. Chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă”, spunea Iulia, acum câteva săptămâni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter