Salman Khan are o familie secretă în Dubai? Actorul a spus tot

De Unica.ro, pe

Actorul Salman Khan (55 de ani) formează din anul 2012 un cuplu cu Iulia Vântur (40 de ani). Din cauza situației pandemice din India, în primăvara anului acesta, prezentatoarea de televiziune a revenit în România. Despre actor s-a scris anul trecut în mediul online că ar avea o familie secretă.

Salman Khan are o familie secretă în Dubai? Actorul a spus tot

Invitat în talk show-ul fratelui său, Arbaaz Khan (54 de ani), Salman a clarificat zvonurile. În urmă cu un an, avocatul Vibhor Anand a scris pe Twitter că actorul ar fi căsătorit cu o femeie numită Noor, alături de care ar avea și doi copii, Ayesha (17 ani) și Razzak (13 ani).

Același avocat a scris că Salman, Noor și presupușii lor copii ar locui împreună în Dubai. În cadrul emisiunii găzduite de fratele său, actorul a răspuns unui comentariu răutăcios. „Unde te ascunzi, lașule? Toată India știe că ești în Dubai cu soția ta, Noor, și cu fiica voastră de 17 ani. Cât mai ai de gând să ne fraierești?”, a fost comentariul.

La comentariu, potrivit Bollywood Life, Salman a răspuns: „Acești oameni sunt foarte bine informați. Astea sunt mizerii. Nu știu cu cine au vorbit și unde au postat asta. Chiar crede persoana asta că am să-i dau un răspuns? Frate (n.r. referindu-se la Arbaaz), nu am o soție. Locuiesc în India de la vârsta de 9 ani. Nu am de gând să-i răspund acestei persoane. Toată India știe unde locuiesc”.

Citește și:

Virgil Ianțu, declarație emoționantă de dragoste cu ocazia aniversării logodnicei lui

Gabriela Prisăcariu, certată de medicul ei că s-a îngrășat prea mult. Câte kg are modelul în luna a opta de sarcină

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

În iunie 2021, invitată în podcastul găzduit de Mihai Morar (39 de ani), Fain & Simplu, Iulia a dezvăluit motivul real din cauza căruia nu vrea să vorbească despre relația cu Salman. „Oamenii de acolo, din India, păstrează respectul pentru relațiile personale, intime, nu intră în ele cu presă, cu declarații, cu tot felul de expuneri.

Există presă mondenă, dar oamenii păstrează pentru ei relațiile lor. Presa nu are acces la viața intimă a oamenilor. O relație care nu este expusă atât de mult public are mult mai multe șanse să reziste. În momentul în care intervine publicul, intervine presa, este o presiune în plus”, a mărturisit Iulia.

În ciuda celor precizate de ea, Times of India a realizat un întreg desfășurător al relației lor, incluzând și numeroase fotografii surprinse de către paparazzi. În trecut, despre relația ei cu actorul, Iulia mai spunea: „Suntem pe același vibe creativ. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim.

Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață. Nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter