Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Ce a declarat vedeta TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iunie 2022, 16:21

Iulia Vântur (40 de ani) a revenit din India în România din cauza situației pandemice din țara asiatică. Iulia este stabilită în India din anul 2012. Acolo, prezentatoarea de televiziune are o carieră de succes în muzică și film.

Tot din 2012, Iulia formează un cuplu cu celebrul actor Salman Khan (54 de ani). Revenită în țară, prezentatoarea de televiziune a fost surprinsă singură la restaurant. Totodată, Iulia a mărturisit că nu are în plan să se întoarcă prea curând în India.

S-a despărțit oare perechea? Invitată în emisiunea Vorbește Lumea, Iulia a dezvăluit de ce se afla singură la restaurant, dar și care sunt planurile sale pentru perioada următoare.

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Ce a declarat vedeta TV

„Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…)

Păi și cum puteam să fac? Eram pe videocall. Eu mai am și niște lucruri de rezolvat. Vin rar în România, am venit după un an și.

Chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă”, a declarat Iulia la Vorbește lumea.

De curând, Iulia a fost în vacanță în Grecia. „Am fost în Grecia. Prietenele mele stabiliseră o vacanță înainte să ajung eu în România. Am făcut cumva și ne-am reunit în Grecia. A fost superb, relaxant, dar și stresant, știi cum e cu multe fete.

Nu știu de când n-am mai avut o vacanță cu multe fete. Au fost vreo 5, a mai venit o prietenă de-a mea din State. Am stat 8 zile, neașteptat. Inițial am zis că stau 4 zile.

Am fost în Mykonos 4 zile și 4 zile în Atena. Grecia clar este la modă. (…) Toate restaurantele se închideau undeva pe la 1:30. A fost cu program redus, dar nu m-a deranjat, nu sunt party animal”, a mai spus.

În iunie 2021, invitată în podcastul găzduit de Mihai Morar (39 de ani), Fain & Simplu, Iulia a dezvăluit motivul real din cauza căruia nu vrea să vorbească despre partenerul ei.

Citește și:

Ce a spus Anda Călin despre Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

Mama Oanei Roman a fost externată din clinica de recuperare. Cum se simte Mioara Roman acum

„Oamenii de acolo, din India, păstrează respectul pentru relațiile personale, intime, nu intră în ele cu presă, cu declarații, cu tot felul de expuneri. Există presă mondenă, dar oamenii păstrează pentru ei relațiile lor.

Presa nu are acces la viața intimă a oamenilor. O relație care nu este expusă atât de mult public are mult mai multe șanse să reziste. În momentul în care intervine publicul, intervine presa, este o presiune în plus”, a mărturisit Iulia.

În trecut, despre relația ei cu actorul, Iulia mai spunea: „Suntem pe același vibe creativ. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim.

Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață. Nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter