Iulia Vântur și Salman Khan, în lacrimi și doliu. Ce s-a întâmplat cuplului

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 iulie 2021, 16:20
Iulia Vântur este alături de iubitul ei, Salman Khan, în această perioadă, întrucât actorul este în doliu după ce unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood a murit.

Dilip Kumar, unul dintre cei mai renumiți actori, s-a stins din viață la 98 de ani, după o luptă lungă de ani de zile cu o boală care îl măcina. El a lăsat în spatele său o carieră extraordinară, cu roluri importante în filme precum „Devdas”, „Saudagar”, „Karma” și nu numai.

Salman Khan a părut distrus de această veste tragică – tocmai de aceea, a adus un tribut răposatului pe contul său de Twitter. Acolo a postat o fotografie în care cei doi se aflau împreună, împreună cu un mesaj emoționant, după cum arată Cancan: „Cel mai bun actor pe care cinematografia indiană l-a văzut și-l va cunoaște vreodată! Odihnește-te în pace, Dilip Kumar”.

Citește și: Cum arată Mellina din „Survivor” acum: nimeni nu a mai recunoscut-o

Citește și: Alex Velea, despre începutul relației cu Antonia: „Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”

Citește și: Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Citește și: Angelina Jolie și The Weeknd, din nou la același eveniment

Dilip Kumar a fost unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood. Numele său adevărat a fost Yousuf Khan și s-a născut în data de 11 decembrie 1922, la casa lui ancestrală, din zona Qissa Khawani Bazaar din Peshawar din provincia Khyber Pakhtunkhwa, după cum arată România TV.

Actorul a avut un succes fulminant pe parcursul carierei. Guvernul pakistanez chiar l-a onorat cu distincția „Nishan-e-Imtiaz”, cel mai înalt premiu civil al țării.

Nepotul său, senatorul pakistanez Moshin Aziz, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui: „Legendarul actor indian Dilip Kumar nu a fost doar un actor, ci o instituție, iar oamenii ca el se nasc odată într-un secol. A fost un mare asistent social și a contribuit cu generozitate pentru omenire”.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter