Salman Khan, trecut violent. Actorul și-a abuzat verbal, fizic și emoțional fosta iubită

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 iulie 2022, 10:32

Salman Khan și Aishwarya Rai Bachchan au format un cuplu între anii 1999 și 2001. Ulterior, din 2005 până în 2010, actorul a format un cuplu cu Katrina Kaif, iar din 2012 până în 2022 cu Iulia Vântur. Salman și Iulia s-ar fi despărțit cu doar câteva luni în urmă, potrivit Playtech.

Salman și Aishwarya au fost subiectul multor zvonuri la Bollywood. Fosta pereche s-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Hum Dil De Chuke Sanam” (1999).

Deși Aishwarya s-a apropiat rapid de familia lui Salman, fiind nelipsită de la evenimentele acesteia și având legături puternice cu surorile actorului, Arpita și Alvira Khan, familia actriței s-a împotrivit relației lor, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată.

Salman Khan, trecut violent. Actorul și-a abuzat verbal, fizic și emoțional fosta iubită

Într-o seară din noiembrie 2001, potrivit mai multor martori, Salman a bătut agresiv mai multe ore în ușa apartamentului actriței. Unii dintre martori au precizat că actorul ar fi amenințat că se va sinucide în cazul în care Aishwarya nu-i va deschide.

La 3 dimineața, actrița l-a primit în casă. Potrivit India Today, mâinile actorului sângerau. Salman ar fi vrut ca Aishwarya să-i promită că se vor căsători, notau alte surse. La acel moment însă, actrița nu-și dorea acest lucru.

„Incidentul este adevărat, dar a fost exagerat de media. Dacă nu te cerți într-o relație înseamnă că nu iubești persoana respectivă. De ce m-aș certa cu cineva care-mi este străin? Lucrurile astea se întâmplă între noi pentru că ținem unul la celălalt. Acum poliția mi-a interzis să mai intru în clădirea ei”, mărturisea actorul atunci, pentru The Times of India.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ce crede Bogdan Vlădău despre Iulia Vântur la 13 ani de la despărțire

Citește și: Salman Khan are o familie secretă în Dubai? Actorul a spus tot

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi despărțit. „În urmă cu câteva luni”

Salman ar fi fost denunțat de tatăl actriței. Relația s-a sfârșit după ce actorul a călătorit în Statele Unite ale Americii pentru a-și ajuta fosta iubită, pe actrița Somy Ali, fără a vorbi cu Aishwarya despre asta. Actrița a confirmat despărțirea în 2002, mărturisind că lui Salman i-a fost greu să accepte decizia luată de ea.

Aishwarya Rai Bachchan: „Am fost abuzată (fizic, verbal, emoțional) și înșelată”

„Eu și Salman ne-am despărțit în luna martie a anului trecut, dar lui îi este greu să accepte acest lucru. După despărțire obișnuia să mă sune și să-mi vorbească aiureli. Mă suspecta și că am aventuri cu colegii de pe platourile de filmare. Au existat momente în care era agresiv fizic cu mine, dar fără a lăsa urme. Apoi mergeam la muncă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Salman își provoca răni fizice ori de câte ori refuzam să-i răspund”, declara actrița la acea vreme.

Pentru The Indian Express, actrița mai spunea:

„I-am fost alături, îndurând comportamentul lui neadecvat din cauza alcoolului, iar în schimb am fost abuzată (fizic, verbal, emoțional) și înșelată. De aceea, ca orice femeie care se respectă, am încheiat relația cu el”.

Din 2007, Aishwarya este căsătorită cu actorul Abhishek Bachchan, alături de care are o fiică, Aaradhya, în vârstă de 10 ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter