Iulia Vântur a explicat care a fost motivul pentru care s-a îngrășat

De Mădălina Manole, pe
Iulia Vântur se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, însă în urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV luase câteva kilograme în plus, iar acum a explicat care a fost motivul pentru care s-a îngrășat.

Iulia Vântur, stabilită de o bună bucată de vreme în India, țara natală a lui Salman Khan, cel cu care se zvonește că ar trăi o frumoasă poveste de dragoste, a acordat un interviu pentru andraonline.ro în care a făcut câteva dezvăluiri interesante, inclusiv legate de silueta sa: „Am revenit ușor la ceea ce eram înainte. Am luat în greutate și pentru că am renunțat la fumat, pentru am început să iubesc prea mult mâncarea indiană și ca urmare a unui tratament pe care l-am urmat acum ceva timp. Ulterior am fost mai atentă la ceea ce am mancat, dar a contat mult și faptul că am oprit acel tratament.”

Totodată, Iulia Vântur a explicat și care au fost motivele pentru care a ales să plece în India și să se mute acolo, cel puțin pentru o perioadă de timp: „Mă simt norocoasă că am avut ocazia să experimentez atât de multe lucruri. Și sunt bucuroasă că toată lumea a înțeles la un moment dat de ce am făcut pasul asta. Mai ales că nici eu nu știam unde o să ajung, asta indiferent de motivele personale pe care le-am avut când am ales să plec în India. Dar am simțit că o să fie bine. Iar asta pentru că mi-am urmat sufletul. De asta și zic că nu ai cum să dai greș atunci când alegi să-ți urmezi sufletul, indiferent dacă drumul pare mai anevoios. Eu nu mi-am planificat să muncesc în India. M-am dus în prima fază pentru lucrurile mele personale, doar că la un moment dat s-au legat unele de altele în așa fel încât să fac ceva și acolo. Să pot să stau acolo mai mult și să-mi construiesc o altă viață.

Iulia vantur

 Mi se pare că toată experiența de viață pe care am avut-o în India a fost o școală pentru mine, m-a ajutat să mă cunosc mult mai bine. Acolo am luat-o de la zero. Fără familie, fără prieteni, fără loc de muncă. Și așa am ajuns să văd cine sunt eu cu adevărat și am început să construiesc pe această bază. Și așa a apărut și partea cu muzică, domeniu care mi-a plăcut întotdeauna. De la 19 ani, am început să fiu prezentator și nu am stat să mă gândesc dacă o să mai fac și altceva pe viitor. Dar acum simt multă bucurie când merg în studio, când compunem piesele. De asta sunt mult mai împlinită că am descoperit o altă Iulia, una cu mult mai multe perspective. Și acum am încredere că oriunde aș merge și orice aș face, o să fiu bine”, – a explicat Iulia Vântur pentru sursa citată.

Citește și – Andreea Ibacka, prima declarație despre sarcină

Citește și – Anamaria Prodan dezvăluie secretul căsniciei perfecte

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter