Iulia Albu pleacă de la Pro TV. De ce a luat vedeta această decizie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 iunie 2021, 17:55

Iulia Albu a încheiat parteneriatul cu Pro TV. Criticul de modă nu va mai apărea în rubrica de marți a emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, intitulată “Marțea Neagră”, pentru a comenta ținutele vedetelor.

Iulia Albu a făcut anunțul printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Iulia Albu, făcută praf la “Bravo, ai stil”: “Copiezi ce au făcut alții”

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc ProTv și întregii echipe “La Măruță” pentru 4 ani frumoși. Sunt mândră că „Marțea Neagră” cu Iulia Albu și-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? 💣 Vă pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a anunțat critcul de fashion, pe pagina sa de Facebook

Înainte de a ajunge să găzduiască rubrica “Marțea Neagră”, Iulia Albu a fost jurată în emisiunea difuzată la Kanal D, “Bravo, ai stil!”

Iulia Albu pleacă de la Pro TV. De ce a luat vedeta această decizie

„Bravo, ai stil! All Stars va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos sezon de până acum, iar această competiție rămâne unică pe piata TV din România pentru că nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult. Această competiție nu a fost niciodată despre haine, ci despre acel ceva care face diferența între o persoană și o personalitate. Pentru fete va fi foarte dificil, pentru că avem așteptări mari de la ele, justificate prin faptul că deja au trecut prin competiție, s-au călit, au învățat foarte multe lucruri”, declara Iulia Albu, la începutul anului 2018.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter