Iulia Albu l-a acuzat pe Mihai Albu că și-a expus fiica la COVID-19. Cum a răspuns designerul

De Unica.ro, pe

Un nou scandal a izbucnit între Iulia și Mihai Albu. Criticul de modă îl acuză pe fostul său soț că și-a expus fiica la COVID-19. Designerul a făcut totul public pe rețelele de socializare.

Mihai Albu a povestit pe pagina sa de Facebook că fosta lui soție, Iulia Albu, l-a acuzat că ar fi pus în pericol sănătatea fiicei lor, după ce acesta i-a organizat o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere.

O fetiță prezentă la petrecerea fiicei lui Mihai Albu, diagnosticată cu COVID-19 câteva zile mai târziu

Mikaela a împlinit 12 ani, iar Mihai Albu i-a organizat „o petrecere în aer liber la o terasă lipită de un loc de joacă, la care au fost invitați câțiva colegi și prieteni de-ai ei, în total cincisprezece copii”, cu acordul fostei sale soții. Potrivit designerul, accesul s-a făcut pe baza testelor negative de COVID-19, deși niciun copil nu prezenta simptome de boală.

La cinci zile distanță, una dintre fetițe a aflat că este infectată cu virusul SARS-CoV-2. Mihai Albu spune că toți copiii prezenți la petrecere au făcut teste PCR și au avut rezultate negative.

Deci rezultă că acea fetiță nu era infectată la data petrecerii, probabil infectându-se ulterior, mai mult ca sigur de la școala ei, ea nefiind colegă cu Mika. Menționez faptul că fetița diagnosticată pe data de 6 octombrie cu covid a dormit noaptea de 2 spre 3 cu Mika în pat la mine acasă. Dacă ar fi fost bolnavă, cu siguranță i-ar fi transmis virusul Mikaelei și probabil și mie (eu am testul PCR oficial că sunt negativ, Mika de asemenea), a explicat Mihai Albu.

Citește și: Iulia și Mihai Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu foștii nași, Cristi și Mihaela Borcea

De ce nu-și poate vedea Mihai Albu fiica? „A trebuit să chem poliția”

Mihai Albu a răspuns acuzațiilor fostei lui soții, Iulia Albu

Iulia Albu a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de Mihai Albu

Iulia Albu, acuzații grave la adresa lui Mihai Albu

Designerul spune că acum Iulia Albu încearcă să dea vina pe cineva pentru această situație. Acesta a mai dezvăluit și care este starea de sănătate a mamei lui, diagnosticată cu COVID-19 în urmă cu câteva zile.

În acest moment distinsa EX-cepțională încercă să acuze fie părinții fetiței că ar fi prezentat un test fals, fie că eu aș fi expus-o într-un mod iresponsabil pe Mika. De asemenea, încercă să lege faptul că mama mea, în vârstă de 93 ani, (locuiește cu mine) diagnosticată pe data de 8 octombrie cu covid, s-ar fi îmbolnăvit de la acea fetiță care a dormit cu Mika la noi.

Aceste acuze sunt fabricate și nu au niciun suport de adevăr, totul este pură speculație și momentele infectărilor nu se pot nicicum lega între ele. Aceste precizari sunt menite să clarifice situația și să descurajeze campania EX-perimentatei în a prolifera minciuni în media. Despre mama aflați că este vaccinată și are o formă extrem de ușoară de boala. Sănătate tuturor!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter