De ce nu-și vopsește Iulia Albu părul. „Nu am făcut-o niciodată! Știu, pare greu de crezut…”

De Unica.ro, pe

Iulia Albu (41 de ani) a dezvăluit recent că nu își vopsește părul. Contrar a ceea ce ar fi putut crede lumea despre înfățișarea ei, criticul de modă a mărturisit că nu și-a schimbat niciodată culoarea părului și nici nu intenționează să facă un asemenea lucru.

De-a lungul anilor, Iulia Albu s-a remarcat prin aparițiile sale excentrice din punct de vedere vestimentar. Dar este ceva ce nu schimbă niciodată în cazul său – culoarea părului. Vedeta susține că nuanța părului este o “moștenire” de la părinții ei, la fel cum sunt și forma gurii sau culoarea ochilor.

Nu m-am vopsit niciodată. Știu că pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit că m-aș trăda eu pe mine. Culoarea părului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea părului fiicei mele este moștenirea ei de la mine.

Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează “portretul” nostru, bazat în primul rând pe cine suntem că oameni.

Iubiți-vă. Și nu uitați cine sunteți. Niciodată! – a dezvăluit Iulia Albu în mediul online.

Citeşte şi: De ce nu se grăbește Iulia Albu să se căsătorească. Criticul de modă și iubitul ei, Mike, sunt împreună de șase ani

Citeşte şi: Mikaela Albu a împlinit 13 ani. Ce surpriză i-a făcut Iulia Albu

Citeşte şi: Iulia Albu a criticat aparițiile Mariei Constantin. „Are ceva de picoliță. Și pielea rotisată…” Ce replică i-a dat cântăreața

Citeşte şi: Iulia Albu își dorește să adopte un copil: ”Idealul meu ar fi să am trei copii”

Iulia Albu și intervențiile la nivelul scalpului

Fosta soție a lui Mihai Albu a s-a confruntat în trecut cu pierderea părului. Din cauza unor probleme de sănătate, Iulia Albu s-a lovit de căderea masivă a podoabei capilare, drept pentru care a apelat la ajutorul experților în frumusețe.

Eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză – dezvăluia Iulia, acum câteva luni, în mediul online.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Ca soluție pentru problemele întâmpinate, Iulia și-a făcut un tratament injectabil la nivelul scalpului, dar a și adoptat o dietă mai echilibrată. Pe lângă acestea, Iulia s-a apucat și de sport, lucru care a avut o contribuție importantă la redobândirea sănătății.

Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea – a transmis Iulia Albu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter