Iulia Albu are un nou animal de companie. Primele imagini cu Jobel

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 15:23

Iulia Albu are un nou animal de companie. Unul dintre cei mai influenți fashion editori români a obișnuit publicul cu apariții excentrice de-a lungul timpului și, pe lângă ținutele nonconformiste pe care le poartă, vedeta s-a afișat și cu animale de companie mai puțin obișnuite.

Iulia Albu are acum un nou animal de companie. Vedeta s-a fotografiat alături de el și a postat imaginile pe internet.

Iulia Albu și noul ei animal de companie

Criticul vestimentar și-a făcut apariția, pentru prima dată, alături de Lou Lou, găinușa pe care o purta alături de ea în emisiunile la care era invitată. Se întâmpla în 2013, când Iulia Albu avea o rubrică într-una dintre emisiunile de la Kanal D.

Ulterior, după ce găinușa nu a mai apărut în brațele Iuliei Albu, vedeta a părut la gala unor premii media, la braț cu un cocoș.

Citește și: De ce nu-și vopsește Iulia Albu părul. „Nu am făcut-o niciodată! Știu, pare greu de crezut…”

Zilele trecute, vedeta s-a fotografiat pe instagram alături de noul ei animal de companie. Iulia Albu a ales de data aceasta ceva mai obișnuit, fiind vorba despre un motan Cornish Rex, de care criticul de modă s-a atașat deja extrem de mult.

„Tadaaaa! Doamnelor si domnilor, meet Jo Belle! Jobel îl cheamă de fapt… cel mai iubitor, “torcăcios” și somnoros Cornish Rex din galaxie. Mi-a promis că la următorul shooting va sta și el treaz. Bine că sunt eu gătită toată! Păi, se poate ?!”, a scris Iulia Albu pe contul de Instagram.

Cine este criticul de modă Iulia Albu

S-a născut în urmă cu 41 de ani, pe 28 iulie 1981, la Pitești, județul Argeș. A devenit peste timp este absolventă a secției „Modă” din cadrul UNARTE, dar și a Facultății de Drept a Universității din București. A renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în industria modei.

Iulia Albu s-a făcut remarcată în urmă cu mai mulți ani, dar ascensiunea sa a început să prindă și mai mult contur odată cu apariția în cadrul emisiunii Wowbiz, de la Kanal D.

Citește și: Iulia Albu: „George Buhnici, ești mândru că faci dragoste cu o femeie care arată ca o minoră?”

Vedeta avea acolo propria rubrică, numită Wow sau Bau! și în care lua la bani mărunți ținutele vedetelor din România, după fiecare eveniment de amploare organizat la noi în țară. Mai târziu, la același post de televiziune, Iulia Albu a fost parte din juriul emisiunii-concurs „Bravo, ai stil!”

Ulterior, după plecarea de la Kanal D, Iulia Albu și-a continuat cariera în modă și a mers de asemenea pe la mai multe emisiuni, fie ca invitat, fie în unele dintre ele ca și jurat al unor concursuri. Mai mult, Iulia Albu a avut și câteva producții pe care chiar ea le-a moderat.

Iulia Albu a fost căsătorită opt ani cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are un copil, Mikaela. În prezent, este implicată într-o relație cu Mihai, pe care l-a cunoscut la o petrecere mondenă, în perioada în care era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept. Iulia are o soră mai mică, Karin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter