Andreea Marin, aspru criticată de Iulia Albu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 mai 2022, 15:23

În cadrul emisiunii „Poliția Modei”, de la Antena Stars, Andreea Marin (47 de ani) a fost aspru criticată de Iulia Albu (40 de ani).

Andreea Marin, aspru criticată de Iulia Albu

Alături de stilistul Ovidiu Buta, Flick și soția lui, Denisa Flicea, Iulia a urmărit un videoclip publicat de jurnalistă pe Tik Tok. „Nu știu alții cum sunt, dar eu nu mai pot. Am simțit nevoia să ies la o plimbare, pe tocuri, cu o geantă nouă, la un suc, în grădina mea! (râde)”, spune Andreea Marin în filmare.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă, pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă, și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Să fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a comentat Iulia Albu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta: „Există și momente în care ne contrazicem”

Iulia Albu, dezvăluiri din viața de cuplu: „A fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

Adolescența Iuliei Albu, marcată de bullying: „M-am lovit de atât de multe preconcepții”

Nu este prima oară când o apariție de-a jurnalistei este criticată de fashion editor. În ianuarie 2022, în emisiunea „Teo Show”, prezentatoarea TV spunea: „Iulia Albu a încercat ironia. Nu știu cine a încercat ironia, doamna sau găina. A încercat. Nu prea i-a ieșit. E o modă să încerci să te agăți de cei care știi sigur că nu-ți dau răspunsul”.

În februarie 2021, în emisiunea „La Măruță”, în timpul provocării sosurilor iuți, întrebată cine crede că este poreclită scorpia showbizului românesc, Andreea a răspuns: „Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint. Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta rău despre mine… Sunt antrenată pentru asta”.

Atât Andreea, cât și Iulia au un copil. Din al doilea mariaj cu Ștefan Bănică Junior, Andreea Marin are o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 14 ani. În prezent, jurnalista formează un cuplu cu un bărbat numit Adrian Brâncoveanu. La rândul ei, din singurul său mariaj cu designerul de pantofi Mihai Albu, Iulia are de asemenea o fiică, Mikaela, în vârstă de 12 ani. În prezent, Iulia formează un cuplu cu un bărbat numit Mihai (Mike) Alexandru.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter