Iulia Albu a purtat un colier în valoare de 38.000 de euro. Cum arată bijuteria și care este povestea ei

De Unica.ro, pe

Iulia Albu (40 de ani) a purtat un colier în valoare de 38.000 de euro la VIVA! Garden Party 2022. Bijuteria cu pandantiv din aur alb este convertibilă, cu cinci modalități de purtare, fiind decorată cu diamante și turmalină roz. Colierul a fost un împrumut.

Iulia Albu a purtat un colier în valoare de 38.000 de euro. Cum arată bijuteria și care este povestea ei

„Nu o simplă bijuterie, o operă de artă. Aventura mea cu EA a durat o seară, dar am rămas cu o amintire 💥💥💥. Cea care va spune DA acestei minunății va fi o femeie cu adevărat norocoasă”, a scris Iulia Albu în mediul online.

„Este o bijuterie care costă 38.000 de euro. Nu mă tem, eu însămi sunt o prețioasă. Sunt vreo 10 bodyguarzi aici, stați liniștiți. Doar că sunt deghizați, ca să nu îi recunoașteți”, a mai povestit designerul la eveniment, potrivit Spynews.

În ciuda codului vestimentar al serii, și anume „colors in your eyes”, Iulia a optat pentru o rochie bej, lăsând colierul să fie singura pată de culoare a outfitului. Deși s-a remarcat prin aparițiile sale vestimentare excentrice, în ultima perioadă, Iulia a optat pentru ținute elegante, mult mai „cuminți” în comparație cu cele care au consacrat-o.

Deși a terminat Dreptul, Iulia nu a profesat niciodată, alegând să urmeze Universitatea Națională de Arte București, secția „Modă”. „Eu mi-am dorit să fiu medic veterinar, apoi medic de oameni, apoi avocat, dar m-am răzgândit. Am zis că vreau să schimb lumea și am ajuns ce sunt astăzi, ce sunt acum”, mărturisea în iunie 2022, în emisiunea ei, „I.A cu Stil”, de la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce o oprește pe Iulia Albu să devină mamă pentru a doua oară. „Îmi doresc un copil, dar…”

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

Iulia Albu, despre ținutele Simonei Halep de la cununia civilă cu Toni Iuruc: „Chiar surprinzător”

Iulia este mama unei fiice, Mikaela, în vârstă de 12 ani, din fostul mariaj cu designerul Mihai Albu (59 de ani). Iulia și iubitul ei, Mike, formează un cuplu de aproximativ 6 ani. Recent, criticul de modă a spus ce o oprește să devină mamă pentru a doua oară.

„Doamne, cât de bine îmi stă cu un copil mic. (…) Deci nu mai pot, vreau și eu. Îmi doresc un copil, dar… e un mare dar. Nu pot pentru că nu am fost cerută în căsătorie. Uite, nu am inel aici. (…) Încă nu am”, a declarat Iulia, în cadrul emisiunii „I.A. cu Stil”, potrivit Spynews.

„Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Firește, aș dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60”, mai spunea în ianuarie 2022, pentru OK! Magazine.

Iulia Albu: „Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin”

„Mă văd îmbrăcată (n.red.: din nou) în rochie de mireasă și mă văd și mamă. Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață”, mai declara creatoarea de modă anul trecut, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Să fii mamă nu înseamnă neapărat să fii mama biologică a unui copil. Mă văd și adoptând un copil. Îmi doresc foarte mult să fac asta, dar este foarte dificil. Așa, la nivel declarativ, e foarte simplu. Este dificil să adopți un copil nu doar din punct de vedere legal. Este dificil să ai un copil adoptat și copii naturali, iar copiii naturali să-l trateze ca și când ar fi fratele lor. Este greu și frustrant pentru acel copil. Este o luptă foarte grea ca să reușești. Nu știu dacă voi reuși, dar îmi doresc”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter