Recunoști fetița din Imagine? A absolvit Dreptul, dar acum este unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 15 decembrie 2022, 15:47

Fetița din imagine eset în prezent una dintre cele mai cunoscute vedete din România. De-a lungul ultimilor ani a atras atenția prin aparițiile sale excentrice și prin ținutele neobișnuite pe care le-a purtat la diverse evenimente la care a participat.

S-a născut în urmă cu 41 de ani, pe 28 iulie 1981, la Pitești, județul Argeș. A devenit peste timp este absolventă a secției „Modă” din cadrul UNARTE, dar și a Facultății de Drept a Universității din București. A renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în industria modei.

A renunțat la avocatură și a devenit cel mai cunoscut critic vestimentar

În fotografie era o simplă fetiță, ținută pe umeri de tatăl ei, Roberth Vochiţă. Anii au trecut și acum „fata lui tata”, așa cum au descris-o fanii în comentarii, se mândrește cu cel care i-a fost sprijin în toți acești ani.

Adesea, vedeta îl aduce în discuție pe tatăl ei, iar la evenimente importante nu ezită să posteze și fotografie alături de el, realizată în urmă cu zeci de ani.

Anii au trecut, iar fetița de atunci a devenit un nume important în lumea modei din România, dar și în lumea televiziunii. Este astăzi criticul cel mai vehement al ținutelor vedetelor și a moderat de-a lungul ultimilor ani și câteva emisiuni de televiziune. Pe scurt, este cea pe care toți o cunosc drept Iulia Albu.

Iulia Albu, un critic al vedetelor îmbrăcate neinspirat

Iulia Albu s-a făcut remarcată în urmă cu mai mulți ani, dar ascensiunea sa a început să prindă și mai mult contur odată cu apariția în cadrul emisiunii Wowbiz, de la Kanal D.

Vedeta avea acolo propria rubrică, numită Wow sau Bau! și în care lua la bani mărunți ținutele vedetelor din România, după fiecare eveniment de amploare organizat la noi în țară. Mai târziu, la același post de televiziune, Iulia Albu a fost parte din juriul emisiunii-concurs „Bravo, ai stil!”

Citește și: De ce nu-și vopsește Iulia Albu părul. „Nu am făcut-o niciodată! Știu, pare greu de crezut…”

Ulterior după plecarea de la Kanal D, Iulia Albu și-a continuat cariera în modă și a mers de asemenea pe la mai multe emisiuni, fie ca invitat, fie în unele dintre ele ca și jurat al unor concursuri. Mai mult, Iulia Albu a avut și câteva producții pe care chiar ea le-a moderat.

ulia Albu a fost căsătorită opt ani cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are un copil, Mikaela. Iulia l-a întâlnit pe Mihai la o petrecere mondenă, în perioada în care era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept. Iulia are o soră mai mică, Karin.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter