Iulia Albu, dezvăluiri din viața de cuplu: „A fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

De Unica.ro, pe

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, formează un cuplu de aproximativ 6 ani. În ciuda micilor dezvăluiri din viața de familie, fashion editorul a fost întotdeauna discretă în ceea ce a privit relația ei cu Mike. Vedeta TV are o fiică, Mikaela, în vârstă de 12 ani, din fostul mariaj cu designerul Mihai Albu.

Iulia Albu, dezvăluiri din viața de cuplu: „A fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

Recent, la Antena Stars, Iulia a vorbit despre Mike și despre susținerea pe care i-o oferă, atât în plan personal, cât și profesional. „El mi-a spus întotdeauna când să plec. Vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam. Întotdeauna a avut dreptate”, a explicat.

„Eu nu sunt genul care comentează lucrurile acestea și, mai ales, sunt genul care nu-și comentează foștii colegi, dar au fost multe lucruri care m-au determinat (n.red.: să plece dintr-un proiect TV). El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura. Nu am avut curajul să fac acel lucru, în acel moment”, a mai spus.

Iulia și Mike își doresc nu numai să se căsătorească, ci și să aibă doi copii. „E extraordinar să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui”, a mai declarat Iulia Albu, la Antena Stars.

„Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Firește, aș dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60”, a mai declarat creatoarea de modă pentru OK! Magazine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Iulia Albu a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de Mihai Albu

Cum arată Iulia Albu nemachiată. „Ai evoluat superb!”

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

Iulia Albu își dorește o nuntă restrânsă

„Ah, este o discuție foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranță, în momentul în care ne vom căsători, vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat”, a mai spus Iulia pentru OK! Magazine.

„De exemplu, de Crăciun, am făcut o campanie în cadrul proiectului Tabu cu Iulia Albu, în care am dus 10 brazi la 10 case de copii și bătrâni, inclusiv la Căminul Bălăceanca. Mi se pare important ca, prin ceea ce faci, să lași o urmă, chiar dacă urma asta e făcută din gesturi mici. Nu grandioase. Așa și cu nunta. Avem ceva în minte, dar ne dorim foarte tare ca ceea ce vom face să fie o surpriză”, a completat.

Cum a cucerit-o Mike?

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe. În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină”, spunea Iulia în trecut, pentru VIVA!.

„A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor. Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, a încheiat atunci.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar, ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunțe la această pasiune și a lucrat foarte mult în publicitate și marketing”, a mai dezvăluit Iulia despre partenerul ei de viață. Bărbatul a renunțat la Marea Britanie pentru a locui cu Iulia Albu în România.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter