Iulia Albu, despre ținutele Simonei Halep de la cununia civilă cu Toni Iuruc: „Chiar surprinzător”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 10:34

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Sportiva și omul de afaceri formează un cuplu din anul 2019. Simona a confirmat logodna lor în iunie 2021.

Iulia Albu, despre ținutele Simonei Halep de la cununia civilă cu Toni Iuruc: „Chiar surprinzător”

În prima parte a zilei, Simona a optat pentru o rochie Dior bej fluidă, lungă și cu detalii dantelate din bumbac în zona bustului. Piesa vestimentară face parte din colecția Maisons Cruise 2021, prezentată în Piazza del Duomo din Lecce, în regiunea Puglia din Italia, în vara anului 2020.

A avut un machiaj natural și luminos, iar părul și l-a purtat într-o coadă la baza gâtului. Simona și-a accesorizat ținuța cu o pereche de cercei șurub cu diamant și o brățară Cartier tip cui din aur.

În a doua partea a zilei, Simona a optat pentru o rochie Oscar de la Renta albă, lungă, fără bretele și cu un decolteu în formă de inimă cu o fundă neagră aplicată pe el. Piesa costă 6,359 de euro. Sportiva și-a accesorizat ținuta tot cu o pereche de cercei șurub și cu o altă brățară, de această dată cu diamante.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Simona Halep, performanță istorică la Roma. Ce recorduri a doborât

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”

Unde s-au mutat Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, în iunie 2021

Despre alegerile Simonei, Iulia Albu a declarat pentru Observator: „Simona a ales o ținută extrem de decentă. Este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și, în același timp, extrem de rafinate. Este chiar surprinzător, pentru că ea nu lucrează cu un stilist”.

Cât despre soțul sportivei, Iulia a adăugat: „Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă. N-am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o. Și, până la urmă, el nu se dorește un fashion icon”.

Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli, al cărui acționar este, printre alții, și nașul cuplului, Dani Caramihai.

Cuplul a avut aproximativ 300 de invitați, printre care s-au numărat și jurnalistul Andi Moisescu, precum și fostul jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soția lui, Ioana, care s-a aniversat în aceeași zi.

Invitații nu au putut intra fără dovada vaccinării anti-COVID-19 sau fără a se testa în cortul amenajat în fața clubului cu acest scop. La eveniment au cântat Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

Foto: Instagram/Simona Halep/Marian Sterea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter