Iulia Albu, ironii la adresa Andreea Bănică: „Avem o problemă”

De Unica.ro, pe

În cadrul emisiunii „Poliția Modei”, Iulia Albu (40 de ani) a comentat mai multe apariții de-ale solistei Andreea Bănică (43 de ani), vorbind totodată despre intervențiile estetice ale acesteia.

Iulia Albu, ironii la adresa Andreea Bănică: „Avem o problemă”

„E o evoluție în cazul ei. Bine, nu tot timpul”, a remarcat Iulia Albu inițial. „Are povestea asta, tot timpul să adauge ea ceva. Cum ar fi aici, acea curea. De ce trebuia să pui o curea pe o rochie care e deja mulată? Din această încercare exagerată de a-ți sublinia talia, poți să o faci să dispară cu totul”, a explicat stilista.

Ulterior, Iulia a completat: „Nu poți să îmi spui că ai plecat arătând ca Adelina Pestrițu înainte de operații și arăți ca Bianca Drăgușanu după operații și nu ai făcut nimic. Atunci avem o problemă”.

Ce intervenții estetice are Andreea Bănică?

În vara anului 2021, Andreea Bănică a suferit o operație de deviație de sept. „După cum bine știți, am suferit o operație de septoplastie care nu mi-a dat voie o perioadă să fiu lângă voi și să vorbesc cu voi. Am simțit nevoia să stau să mă liniștesc, să mă relaxez și să-mi revin cât mai repede”, a spus Andreea Bănică pe Instagram, după intervenție.

Unul dintre urmăritorii cântăreței a comentat: „Ai făcut doar septoplastie sau rinoseptoplastie? Nasul pare modificat și cu formă diferită. Dacă era doar septoplastie, forma nu s-ar fi schimbat, nu?”.

Comparând fotografiile de la începutul carierei sale cu cele din prezent, se poate observa o modificare a mărimii buzelor, dar și a formei nasului. Totuși, asta nu confirmă că solista ar fi suferit operații estetice, ci intervenții estetice minim-invazive, precum injectarea de acid hialuronic sau botox, atât în buze, cât și la nivelul nasului.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani. „Aveam talent la…”

Cine iubește mai mult, Andreea Bănică sau soțul ei? A trecut perechea testul relației?

Și bustul artistei pare să fi suferit modificări, însă acestea pot fi rezultatul unor artificii vestimentare. „Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar, pe viitor, îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni, pentru că înaintez în vârstă”, a declarat Andreea Bănică recent.

În plus, pentru a se menține în formă, Andreea are o alimentație echilibrată, este foarte activă, se hidratează și se odihnește suficient. Totodată, artista apelează la diverse tratamente faciale și corporale. La începutul anului 2022, artista a optat pentru o mezoterapie injectabilă.

Mezoterapia injectabilă este o procedură minim-invazivă care hidratează tenul în profunzime; estompează ridurile, petele pigmentare și cicatricile, și are un efect de lifting prin stimularea formării de noi celule și a sintezei de colagen și elastină.

Solista este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (11 ani) și, respectiv, Noah (5 ani). Artista și soțul ei, managerul Lucian Mitrea, sunt căsătoriți din anul 2008.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter