EXCLUSIV! Iulia Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre cum a trecut prin bullying: „Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 12:28

Viața nonconformistei Iulia Albu nu a fost mereu lapte și miere. Ea a trecut și prin perioade mai vulnerabile, despre care nu se teme să vorbească.

Când auzi „Iulia Albu”, te gândești automat la stil și la toate elementele care derivă din acesta, dar și la acea sinceritate crudă, nealterată. Nu doar o dată, Iulia ne-a încântat pe micile ecrane cu analizele ei stilistice. Mai nou, o putem vedea în show-ul ei, „I.A. cu stil”, în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars. Doar că valențele ei merg dincolo de lumea modei – astfel, anul acesta o vedem în postura de jurat la emisiunea „Splash! Vedetele la apă”, de la Antena 1. Despre noile proiecte, dar nu numai, Iulia ne-a povestit într-un interviu exclusiv în ediția de octombrie a revistei Unica.

Când nu este nicio cameră de filmat în jur, Iulia se descrie ca fiind un om normal: „Îmi place să cred că sunt un om normal, care duce o viaţă privilegiată prin faptul că am transformat pasiunea mea în profesie şi că îmi încep fiecare dimineață cu zâmbetul fiicei mele”.

În proiectul „Splash! Vedete la apă”, Iulia Albu are rolul de jurat – și, conform spuselor ei, experiența este „emoție pură”. „Toată echipa trăieşte alături de fiecare concurent în mod diferit ceea ce se întâmplă acolo”, a spus ea. „Odată ce pășești pe platformă eşti doar tu cu tine şi probabil una dintre cele mai mari provocări pe care le-ai înfruntat vreodată. Emoţie, teamă, nerăbdare – atât noi, cât și telespectatorii, le trăim alături de fiecare dintre concurenţi”.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, în baston la un eveniment public

Citește și: Anamaria Prodan, declarații surprinzătoarea despre presupusul viitor copil al lui Laurențiu Reghecampf

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată. „Ai evoluat superb!”

Citește și: Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Dincolo de acest show, Iulia Albu ne încântă și în emisiunea „I.A. cu stil”, emisiune în care Iulia le schimbă complet stilul vestimentar al concurenților. Ea nu lasă standardele să îi constrângă viziunea – lucru pe care, de altfel, îl face și în viața de zi cu zi.

„Nu îmi amintesc nici măcar un moment în care sa îmi fi păsat de vreun standard”, a povestit ea. „Fiind o persoană care a dărâmat destule mituri, am fost mereu concentrată pe a impune propria estetică şi propriile valori. A existat însă o lungă perioadă în care am avut parte de bullying. Cred că oricine trece prin ce am trecut eu înțelege că dintr-o asemenea situație nu poți ieși niciodată câștigător. Si este ok. Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă. Secretul este să ALEGI ca dintr-un anumit moment încolo vocile care te-au rănit sa devină zgomot de fundal si nimic mai mult”.

Mai mult, Iulia Albu a subliniat și cât de importantă este naturalețea pentru încrederea în sine: „Naturaleţea este şi va fi mereu apreciată. Viaţa se trăieşte în afara Instagramului. Când ajungi să traieşti însă, pe aceste platforme, lucrurile devin periculoase. Frumuseţea nu este dată de înălţime, greutate, simetrie. Frumuseţea este o simfonie unică pentru fiecare dintre noi. Asemenea unei orchestre, ea nu poate performa în lipsa dirijorului”.

Revista Unica de octombrie se găsește la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter