Iubitul lui Catrinel Sandu vine pentru prima dată în România: ”Suntem o familie”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 13 iunie 2018, 10:36
Iubitul lui Catrinel Sandu, Steve, vine pentru prima dată în România pentru a-și petrece vacanța împreună, iar aceasta povestește că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Frumoasa blondă în vârstă de 41 de ani, a venit în România însoțită de cele două fete ale sale, Sara și Lara, iar noul iubit o să ajungă și el în curând pentru a petrece vacanța împreună.

Bărbatul din viața lui Catrinel este medic stomatolog și deține propria clinică în Statele Unite ale Americii.

„El nu are nicio legătură cu media, este american. O să vină într-o săptămână pentur prima dată în România. Ne cunoaștem de ceva vreme”, a declarat Sandu pentru Antena Stars.

Citește și: Cleopatra Stratan a lansat un nou videoclip. Cum arată acum

Catrinel a povestit și cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste.

El a divorțat înaintea mea cu un an și ceva. El este doctor stomatolog. Cred că a fost trimis de undeva de sus. Ne-am tot întâlnit, nici nu ştiam că există. Steve are doi băieţi mai mari de 12 şi 14 ani. A ştiut exact cum să acţioneze când m-a invitat pentru prima oară la cafea şi l-am refuzat urât. Fetele tot timpul mă întrebau. Eram în același anturaj tot timpul. Dintr-o dată l-am văzut altfel”, a povestit ea.

Catrinel a primit și un inel de la Steve, însă spune că nu este de logodnă, întrucât ea nu mai doreșre să se recăsătorească.

Este un inel dat de el, dar nu este de logodnă. El știe că eu nu vreau să ,ă mai căsătoresc. Este doar o promisiune: eu vreau să îți arăt că sunt aici pentru tine. Ne-am mutat împreună, suntem o familie”, a mai spus ea.

Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit și despre profesia pe care o are în America.

Mi-am dorit foarte tare să devin profesor cu acte în regulă, profesor la stat. E foarte greu, eu nu am terminat o facultate acolo. Este una dintre cele mai mari școli de artă, o școală de arte care are absolut tot. Am schimbat tot într-un an de zile. M-au făcut co-director în două luni. Eu mă ocup numai de balet. Am beneficii, toate asigurările medicale”, a arătat ea.

De asemenea, Catrinel Sandu le-a transmis un mesaj femeilor din România.

Citește și: Ed Sheeran are o replică de ceară la o cafenea cu pisici din Londra

Fetelor, nu vă bazați pe partenerul dumneavoastră oricât de bine ar fi”, a îndemnat ea.

Catrinel Sandu a fost căsătorită cu fostul tenismen Gabriel Trifu de care a divorțat la sfârșitul anului 2017, după ce acesta i-a fost infidel.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter