Iubitul Andreei Marin se mută în România

De Mădălina Manole, pe
Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, se pregătesc să treacă la nivelul următor al relației. După un an jumătate de relație la distanță, iubitul Andreei Marin se mută în România.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se vedeau până acum o dată la două săptămâni, fie când acesta venea în țară, fie când Andreea mergea în Africa, fie undeva la jumătatea distanței, însă era de așteptat și firesc ca această decizie să vină până la urmă: Mă susține cu tot sufletul, urmărește tot ceea ce fac și în curând e acasă. Da, se va stabili definitiv cu jobul în țară”, – a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Noul iubit al Andreei Marin se înțelege de minune cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta. Cei trei au petrecut 10 zile împreună, în Africa, însoțiți fiind și de sora Andreei Marin și de familia acesteia, și au observat că există o reală compatibilitate între ei: „În alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă și dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe. Noi suntem un caz fericit din acest punct de vedere, dar nu o să intru mai mult în povestea noastră, pentru că vrem să o păstrăm cât mai aproape de sufletul nostru”, – mărturisea de curând Andreea Marin.

Citește și – Vladimir Drăghia, detalii din culise. Cum ar fi trebuit să se numească, de fapt, echipa Faimoșilor

Citește și – Andreea și Cabral pe coperta Unica octombrie 2018. Cum se pregătesc să devină părinți

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter