Îți amintești de roșcovanul simpatic din „Harry Potter”? Cum arată acum actorul Rupert Grint

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 04 iulie 2017, 14:31
Avea doar 10 ani când devenea cunoscut în întreaga lume cu rolul lui Ron Weasley în seria „Harry Potter”, un roșcovan ușor stângace care o iubea în secret pe Hermione Granger (Emma Watson). Astăzi, actorul Rupert Grint, în vârstă de 29 de ani,  s-a transformat într-un adult în toată regula și arată total diferit față de cum arăta în urmă cu 15 ani.

În perioada 2001 – 2011 a apărut în toate filmele din seria „Harry Potter”, alături de Daniel Radcliffe și Emma Watson. Spre deosebire de ceilalți doi actori, Rupert a ieșit o perioadă din lumina reflectoarelor după terminarea seriei.

Apoi a revenit în forță, apărând pe Broadway în piesa „It’s Only a Play/ Este doar o joacă”. Anul acesta, el a apărut în nu mai puțin de trei seriale: „Sick Note”, „Snatch” și „Urban Myths”.

De asemenea, după încheierea filmărilor pentru seria „Harry Potter”, actorul Rupert Grint a mai apărut în producții precum „Into the White/ În mijlocul pustiului alb” (2012), „Underdogs/ Echipa Magică” (voce, 2013) sau „Moonwalkers” (2015).

Descoperă, în galeria foto de mai sus, cum arată actorul Rupert Grint în prezent!

Citește și – S-a deschis prima şcoală adevărată de magie inspirată de Harry Potter

Citește și – “Harry Potter” şi alte filme cu încasări mari la debut

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter