Cum a fost surprinsă Emma Watson alături de noul iubit în Veneția

De Unica.ro, pe

Emma Watson a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, Brandon Green, fiul magnatului britanic Sir Philip Green, în timpul unei vacanțe în Italia.

Emma Watson (32 de ani) și Brandon Green (29 de ani) au fost surprinși în timp ce se plimbau de mână pe străzile din Veneția.

Emma Watson, mai fericită ca niciodată la brațul noului iubit

Actrița din „Harry Potter” părea mai fericită decât oricând la brațului noului ei iubit. Cei doi s-au bucurat de o cină în stil italian la terasă, de o scurtă sesiune de shopping, precum și de o plimbare cu barca.

Emma Watson a ales pentru ziua petrecută în Veneția o rochie de vară cu buline roșii și o coafură simplă. Și Brandon Green a optat pentru o ținută lejeră, formată dintr-un tricou și pantaloni în nuanțe de albastru.

Se pare că tânărul a curtat-o mai mult timp pe actriță, potrivit unor surse ale publicației dailymail.co.uk. Aceștia au fost văzuți împreună pentru prima dată în septembrie 2021, când coborau dintr-un elicopter în Battersea, Londra.

Citește și: Asiana Peng, replică la declarațiile mamei sale, după logodna cu Luca Reghecampf: „Eu nu vorbesc cu ea”

Gerard Pique și noua iubită, Clara Chia Marti, gesturi tandre în public

Mihai Trăistariu, despre Antonia: „E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă”

Cum arată noua locuință a Vlăduței Lupău. „În curând ne mutăm!” Artista, extrem de entuziasmată de vila sa

Cine este Brandon Green, noul iubit al actriței Emma Watson?

Brandon Green este fiul omului de afaceri Sir Philip Green, deținătorul companiei de retail Arcadia Group, alcătuită din firme precum Topshop, Topman și Miss Selfridge, dar care a dat faliment în 2020. În mai 2021, averea magnatului britanic a fost estimată la 910 de milioane de lire sterline.

Brandon Green a trăit la Monaco și a urmat Școala Internațională de acolo, înainte de a deveni director executiv al companiei tatălui său, Digital Transformation and Technology, în 2014. În același an, el a ajuns pe lista Tatler cu primii 10 miliardari singuri.

Tânărul este interesat de biodiversitate și de salvarea oceanelor. Se implică în gale și organizații caritabile care ajută planeta. Lupta pentru salvarea mediului este un punct comun al celor doi îndrăgostiți. Și Emma Watson susține cauzele ecologice de ani de zile.

Este implicat într-o serie de proiecte de caritate atât cu fundația Prințului Albert din Monaco, cât și cu fundația Prințesei Charlene. Face curățenie frecvent pe plajă și tot ce poate pentru a ajuta, a dezvăluit o sursă.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter