Daniel Radcliffe, implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru copii bolnavi

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 26 noiembrie 2018, 12:37
Actorul britanic Daniel Radcliffe, cunoscut din seria „Harry Potter”, a decis să se folosească de celebritate pentru a susține o campanie online cu scopul de a strânge fonduri în favoarea copiilor bolnavi aflați în stadii terminale.

Fundația de caritate Demelza Hospice Care for Children îi ajută pe tinerii diagnosticaţi cu boli în stadii terminale din Kent, East Sussex şi Londra să se bucure de ultimele zile ale vieţilor lor, iar Daniel este naratorul unui videoclip realizat de această organizație.

Demelza este o fundaţie de caritate foarte apropiată de inima mea, pe care o sprijin deja de mulţi ani, iar eu am profitat de ocazie pentru a asigura vocea naratorului din acest videoclip special„, a afirmat actorul.

O viață scurtă ar trebui trăită la potențial maxim, așadar vă rog să vizionați, să distribuiți videoclipul și să donați pentru a-i ajuta pe copiii în stadii terminale și pe apropiații lor, pentru ca ei să profite pe deplin de timpul prețios care le-a rămas de trăit împreună”, a mai spus Radcliff.

Potrivit actorului, hashtag-ul #FullLife este distribuit zilnic pe rețelele de socializare. În cadrul videoclipului de două minute, Daniel se întreabă apoi  ce înseamnă această expresie, „Full Life”, pentru un copil ce a fost diagnosticat cu o boală în stadiu terminal.

Videoclipul include şi câteva referiri la alte hashtag-uri utilizate frecvent pe reţelele de socializare, precum #OOTD, #MeTime, #Love, #NoLimits şi #Xmas, şi analizează ceea ce înseamnă ele pentru copiii sprijiniţi de această organizaţie.

Fundaţia britanică este activă 24 de ore din 24, 365 de zile pe an, oferind asistenţă în spitale şi centre paliative, personalizată în funcţie de nevoile copiilor bolnavi şi ale părinţilor lor, dar şi consiliere psihologică pentru fraţii, surorile, părinţii şi bunicii bolnavilor.

Daniel Radcliffe a participat la acest proiect fără să solicite un onorariu, iar videoclipul va fi promovat şi distribuit pe reţelele de socializare de mai mulţi susţinători de seamă ai fundaţiei Demelza, precum cântăreaţa şi prezentatoarea TV Cheryl Baker, prezentatorul radio-TV Dave Berry, actriţa şi prezentatoarea TV Sally Lindsay şi fosta campioană olimpică la patinaj artistic Jane Torvill.

Citește și: Bătălia judiciară dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de sfârșit 

Citește și: Catherine Zeta-Jones, devastată după ce Michael Douglas a fost acuzat de hărțuire sexuală 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter