Emma Watson, fotografiată alături de iubit. Cine este bărbatul?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 02:00

Actrița Emma Watson (30 de ani) a fost recent fotografiată alături de iubitul ei, Leo Robinton (30 de ani), la plimbare în Londra.

Emma Watson, fotografiată alături de iubit. Cine este bărbatul?

Perechea a fost fotografiată sărutându-se în luna octombrie a anului 2019, însă identitatea bărbatului a rămas secretă până în aprilie 2020.

După apariția primelor imagini, actrița a susținut, într-un interviu pentru British Vogue, că nu formează un cuplu. „Niciodată nu am crezut șpilul cu «sunt fericită singură». (…) Mi-a luat mult timp, dar acum sunt foarte fericită. Numesc asta parteneriat-cu-sinele”, spunea atunci.

Este posibil, totuși, ca Emma să fi oferit respectivul interviu înainte ca relația cu Robinton să devină serioasă.

Ulterior, respectiva declarație a devenit virală. „Am spus-o literalmente ca un comentariu oarecare, gândindu-mă că nu va însemna nimic. M-am trezit în dimineața următoare, iar telefonul îmi explodase. Aveam o mulțime de mesaje de la prietenii mei. Chestia asta a luat-o razna.”

Nu doar relația și-o ține departe departe de ochii curioșilor, ci și alte aspecte ale vieții sale. Deși are peste 58 de milioane de urmăritori pe Instagram, Emma nu a mai fost activă din luna iunie a anului acesta. Biografia contului arată: „Contul oficial de Instagram al Emmei este în prezent latent și neactualizat”.

Cine este iubitul actriței?

Leo este un afacerist în vârstă de 30 de ani, iar perechea și-a început relația, după cum precizam anterior, la sfârșitul anului trecut. Leo are două surori, Daisy (33 de ani) și Lily (36 de ani), și doi frați, geamănul lui, Archer, și un altul, Charlie (35 de ani).

Emma i-ar fi făcut cunoștință iubitului ei cu familia sa, mai exact cu părinții ei, Jacqueline și Chris. Sursa a mai adăugat și că „Emma și Leo au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-și păstra relația privată”. După ce au fost fotografiați împreună în octombrie, Leo și-a șters toate conturile de social media în încercarea de a proteja povestea lor de dragoste.

„Apropierea lui Leo de Emma nu a trecut neobservată de apropiații bărbatului, la începutul relației lor, cei mai mulți dintre colegii și prietenii lui fiind șocați să-l vadă într-o relație cu celebra actriță”, mai mărturisea aceeași sursă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de intipseleb.com (@intipseleb)

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI. Artistul are COVID-19

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Actorul Gabriel Garko și-a recunoscut adevărata orientare sexuală: „Prima mea relație cu un bărbat a durat 11 ani”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter