Musicalul „The Band’s Visit”, marele câștigător al premiilor Tony

De Oana Savin, pe
Musicalul „The Band's Visit” a fost marele câștigător al premiilor Tony, primid 10 trofee, în cadrul galei ce a avut loc duminică seară la New York.

Spectacolul a fost distins cu premiul pentru „cel mai bun musical”, „cea mai bună regie a unui musical”- David Cromer, „cel mai bun actor într-un musical” – Tony Shalhoub, „cea mai bună actriță într-un musical” – Katrina Lenk și „cea mai bună muzică originală” – David Yazbek.

Citește și: Despre pasiuni și dezvoltare personală. Ce am aflat de la Atelierele de Idei Unica XXX

Acesta a fost urmat de „Harry Potter and the Cursed Child”, care a câștigat șase trofee, inclusiv pentru „cea mai bună piesă”, regie și „cel mai bun spectacol de teatru”.

Între câştigătorii serii s-au numărat Glenda Jackson, pentru rolul principal din „Three Tall Women” al lui Edward Albee, spectacol de teatru care i-a adus premiul pentru rol secundat actriţei Laurie Metcalf.

Andrew Garfield a fost desemnat cel mai bun actor, pentru „Angels in America”.

Actrița Chita Rivera și compozitorul și producătorul Andrew Lloyd Webber, au fost premiați pentru întreaga carieră în teatru, în timp ce John Leguizamo şi muzicianul Bruce Springsteen au fost recompensați cu premiile speciale Tony.

Citește și: Premiile BAFTA TV 2018. Lista completă a câștigătorilor

Premiile Antoinette Perry pentru excelență în teatru, mult mai cunoscute sub numele de Premiile Tony sunt acordate ca recunoștință actorilor americani de scenă pentru prestațiile lor de-a lungul unui an.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter