Isterie TV: Ce scandaluri s-au mai desfaşurat pe micul ecran?

De Adina Radu, pe

Două scandaluri mari au fost dezbătute săptămâna asta la TV: relaţia extraconjugală a lui Zsolt Csergo şi fosta „meserie” a Ioanei Tufaru.

Ioana Tufaru s-a prostituat

ioana tufaru
Nici săptămâna aceasta nu am scăpat de Ioana Tufaru, prezentă zilnic la emisiunile de scandal ale unui post TV. După ce a susţinut sus şi tare că este o femeie cinstită şi s-a oferit să facă testul cu detectorul de minciuni, Ioana a recunoscut că minţise şi că, da, s+a prostituat, dar numai pentru că suferea de foame.
Ce am mai aflat despre Ioana Tufaru: că mânca deodată cinci kilograme de ciorbă, că făcea sex pe masă cu prietena ei Zoica, că are o colecţie de chiloţi bărbăteşti, că tatăl ei s-a comportat urât cu ea şi a încercat să o agreseze sexual şi câte şi mai câte.
În ajutorul Ioanei a sărit Corneliu Vadim Tudor, care i-a dăruit o bijuterie şi i-a promis un loc de muncă. Drept recunoştinţă, Ioana îi va spune acestuia „tăticule”.

Nicoleta Luciu, înşelată de Zsolt Csergo

La Pro TV se mizează pe scandalul Nicoleta Luciu – Zsolt Csergo. Se pare că bărbatul s-a săturat de perfecţiune şi a călcat strâmb, amanta fiind o antrenoare de fitness, Kynga Sebestyen. Cei doi au fost filmaţi pe un yacht, unde păreau foarte apropiaţi înainte să se lase cu violenţă.
De-a lungul săptămânii am aflat ba că Nicoleta Luciu e în pragul divorţului, ba că vrea să-şi continue căsnicia. Se pare că băutura a fost singura vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat pe yacht şi că nu a existat nicio relaţie între Zsolt şi Kinga.
Vezi personajele cheie din scandalul Nicoleta Luciu – Zsolt Csergo!

Ogică a înşelat-o pe Cassandra

A fost săptămâna relaţiilor extraconjugale. „Spaima Loteriei” vrea să fie şi spaima femeilor. Partenera lui, Cassandra, l-a prins cu o blondă focoasă şi a ieşit un scandal monstru. În apărarea lui, Stelian Ogică spune că a fost doar curios să vadă cum arată o femeie frumoasă, dar că nu a mers mai departe şi nici nu va merge vreodată.
Ca să nu se repete istoria, Cassandra o să se vopsească şi ea blondă.
stelian ogica si cassandra
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter