Cu ce bani își întreține Ioana Tufaru familia: „Nu am un loc de muncă stabil și nici nu caut!”

De Unica.ro, pe

Ioana Tufaru (45 de ani), fiica regretatei Anda Călugăreanu (24.10.1946 – 15.09.1992), trece printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19, iar problemele cele mai mari sunt cele financiare. Ioana Tufaru și soțul ei Ionuț Mardare au împreună un băiat, Luca, în vârstă de cinci ani. Ei trăiesc într-o garsonieră care le-a fost pusă la dispoziție de Gigi Becali și nu sunt nevoiți să plătească întreținere, chirie sau utilități (apă, curent). Fiica Andei Călugăreanu a povestit într-un interviu recent ce venituri lunare are și cum se descurcă cu banii.

Ioana este angajată la Teatrul Evreiesc, din Capitală, dar din cauza pandemiei nu a mai putut profesa. Acum, Ioana nu are un loc de muncă stabil și spune că nu își dorește unul pentru că îi sunt de ajuns banii puțini pe care îi are.

“Nu, nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor”, a spus Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

Actrița a dezvăluit apoi și ce venituri are soțul ei, Ionuț. Nici el nu lucrează momentan și așteaptă să se pensioneze pe caz de boală.

Citeşte şi: Finala X Factor 2021. Cine vor fi invitații speciali și cum se pot vota favoriții

Citeşte şi: Mihaela Bilic: Câte sărmăluțe putem mânca de sărbători pentru a nu ne îngrășa

Citeşte şi: Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, acuzată că s-ar fi născut bărbat

Citeşte şi: Devin Ratray, faimosul “Buzz” din “Singur Acasă”, arestat pentru violență domestică

“Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”, a completat Ioana.

Ioana Tufaru merge frecvent la biserică să se roage pentru sufletul mamei sale

În urmă cu câteva luni, fata Andei Călugăreanu spunea că merge cel puțin de două ori pe lună la biserică pentru a aprinde lumânări și pentru a se ruga, iar pe la mormântul mamei se duce săptămânal.

“Ne-am dus să aprindem o lumânare pentru cei plecați dintre noi, din familia noastră. Ne-am rugat pentru sănătate. Nu mergem foarte des, însă o dată la 2 duminici, suntem la biserică. Luca știe de ‘Doamne-Doamne’, știe că biserica e casa Lui, știe să facă semnul crucii. Aprinde lumânări pentru mamaia Anda, despre care știe că este în Ceruri, la ‘Doamne-Doamne’”, a spus Ioana Tufaru, în vara acestui an.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter