Irinel Columbeanu are COVID-19. Fostul om de afaceri a fost spitalizat de urgență

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 septembrie 2021, 09:33

Irinel Columbeanu are COVID-19. Fostul om de afaceri a confirmat pentru Ciao.ro că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și că, în urma infecției cu noul coronavirus, a fost spitalizat de urgență.

Irinel Columbeanu are COVID-19. Fostul om de afaceri a fost spitalizat de urgență

„Confirm! Baftă unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat. Până la urmă, soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit, ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de COVID-19, ceea ce, din punct de vedere al imunității, se consideră a avea același efect”, a spus Irinel Columbeanu pentru Ciao.ro.

„Virusul există și este foarte pervers și înșelător. Noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce părere are Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a împlinit 14 ani

Irinel Columbeanu locuiește în chirie într-un apartament de două camere

„Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate, COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19”, a declarat inițial investitorul Nicușor Stan, un bun prieten de-al lui Irinel Columbeanu, pentru Fanatik.ro.

„Nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești. Da, mă tem pentru Irinel. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace, plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză. O mână nici nu o folosește tocmai bine”, a continuat.

„Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine. I-am spus să apeleze la mine în cazul în care are nevoie de orice. Suntem, în primul rând, prieteni, și e normal să îl ajut cu orice, dacă pot să o fac”, a spus Nicușor Stan.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter