Irina Rimes și-a făcut publică relația. Cine este și cum arată iubitul artistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 ianuarie 2020, 12:19
Irina Rimes a decis să nu se mai ascundă și să spună lucrurilor pe nume. Artista și-a asumat faptul că are o relație, iar acum le-a arătat tuturor cine este iubitul său.

Irina Rimes a postat pe conturile de socializare prima fotografie în care i se vede chipul iubitului său, după ce, în decembrie anul trecut, aceasta a mai avut o încercare timidă în acest sens. Atunci, jurata de la Vocea României a postat o fotografie pe Instastory în care se săruta cu iubitul său în fața unui brad împodobit de Craciun, însă a folosit un emoticon pentru a-i ascunde fața iubitului său.

Irina Rimes și-a făcut publică relația. Cine este și cum arată iubitul artistei

Irina Rimes, în vâsrtă de 28 de ani, este din Republica Moldova și cu ocazia sărbătoririi Crăciunului pe rit vechi, artista a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care zâmbește fericită în brațele noului său iubit. Deocamdată nu se știe cine este partenerul de viață al artistei, însă aceasta i-a urat La mulți ani cu ocazia Sfântului Ion.

Irina Rimes si noul iubit 1

Irina Rimes a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce în noaptea de Revelion a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Artista a recunoscut că a avut o problemă de natură ginecologică, însă nu a spus exact despre ce este vorba.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter