Irina Rimes, declarație de dragoste pentru iubitul ei, David Goldcher, cu ocazia aniversării lui

De Unica.ro, pe

Irina Rimes (30 de ani) formează de câteva luni un cuplu cu David Goldcher (29 de ani), tânăr de origine franceză pe care l-a cunoscut în Paris. Cu ocazia aniversării acestuia, în dreptul mai multor fotografii și filmări cu David, solista a scris pe Instagram:

Irina Rimes, declarație de dragoste pentru iubitul ei, David Goldcher, cu ocazia aniversării lui

„Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine 😍😂 Joyeux anniversaire, mon doudou 🤗 je t’aime ❤️ (n.r. – tr. La mulți ani, puiul meu 🤗 Te iubesc ❤️)”. „Irina, meritai pe deplin să se întâmple așa!; Doamne, ce drăguți ❤️; Când mă gândesc că iubirea nu are limite… Pot spune că voi sunteți un exemplu!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

„Prima oară când l-am văzut am zis: «Vai, ce-i cu copilul ăsta?». Nu e chiar așa copil, dar părea un copil așa pierdut în spațiu. Și cum și eu sunt pierdută așa în spațiu, ne-am regăsit. Nu-mi fac planuri foarte mari în viitorul îndepărtat. (…) Ca să nu fiu dezamăgită, nu am așteptări mari. Trăiesc momentul, clipa. E bine”, spunea Irina Rimes în mai 2021, în podcastul Acasă la Măruță.

„David a adus schimbare. Eu am nevoie mereu de schimbare. Fără schimbări nu pot să trăiesc. Dacă nu mă schimb sau nu schimb ceva în jurul meu, simt că involuez sau că nu evoluez sau că stau pe loc. David mi-a adus vise noi, dorințe noi, ideea de evoluție, culoare, pasiune, dorința de a trăi, de a fi curios ce poate să-ți aducă viitorul”, a completat. Deși s-a speculat că se va muta în Franța, Irina a negat zvonurile.

Citește și:

Irina Rimes: „Eu nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive”

Irina Rimes, primele declarații despre copii: „Mi-am programat”

„N-am plecat, nu scăpați așa ușor de mine. N-am cum să plec din țara care mi-a oferit ce am eu mai scump. Pot doar să încerc să o fac mândră de mine pe alte teritorii. Cam asta încerc acum. Încerc să pregătesc ceva, nu ca să plec, ci ca să fac mândri oamenii care m-au susținut de la început, care au investit în mine încredere, pasiuni, timp. Am stat o lună jumătate în Franța”, a adăugat solista.

„Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, în momentul ăsta, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Da, la un moment dat mă văd mamă”, a mai spus cântăreața.

Timp de un an, Irina Rimes a fost căsătorită cu artistul Andi Bănică. Fostul cuplu a divorțat în 2017. În presă s-a speculat că Irina și Andi s-au despărțit fiindcă artistul ar fi înșelat-o, însă Irina a negat. „Nu a înșelat nimeni pe nimeni. (…) Oamenii se schimbă la un moment dat în viață, vor altceva. Din păcate, suntem făcuți să căutăm mereu altceva. 

Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu știu cine a spus povestea asta, nu știu care a fost interesul acestei persoane. Pur și simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viață, dar ne-am despărțit frumos, normal, ca doi oameni maturi”, a mai spus artista în timpul aceluiași podcast.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter