Așchia nu sare departe de trunchi. Irina Columbeanu îi seamănă din ce în ce mai mult Monicăi Gabor

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 15:07

Irina Columbeanu (14 ani), fiica lui Irinel Columbeanu (63 de ani) și a Monicăi Gabor (33 de ani), a revenit în mediul online în mai 2021, după o pauză de un an. În prezent, Irina locuiește în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei.

Așchia nu sare departe de trunchi. Irina Columbeanu îi seamănă din ce în ce mai mult Monicăi Gabor

Luni, 27 septembrie 2021, Irina a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care poartă o rochie albă lungă, satinată. Irina și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale albe cu pietricele, o poșetă cu ștrasuri, colier, cercei și ceas.

„Frumoasă și grațioasă ca mama ta!”, a comentat cineva. „Ce mare ai crescut și ce frumoasă!; Ești minunată!; Ce înălțime ai? Ai fi bună ca model”, au mai scris alte câteva urmăritoare de-ale Irinei.

După doar câteva ore de la postarea fotografiilor, acestea au aproape 12,5 mii de aprecieri și 250 de comentarii. Pe Instagram, Irina are 157 de mii de urmăritori, mai mulți chiar și decât mama ei, care are 112 mii, cu 45 de mii mai puțini.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

Monica Gabor, într-o ipostază în care nu s-a mai afișat până acum în mediul online

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

Ce părere are Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Irina a împlinit 14 ani pe 18 ianuarie 2021. În mediul online, cu ocazia aniversării fiicei sale, Monica a publicat o fotografie în dreptul căreia a scris următorul mesaj: „La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit în urmă cu 14 ani când ți-am dat naștere, iar de-atunci nu m-a mai părăsit”. 

„Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești mai mult și mai mult. Te-ai transformat într-o persoană atât de inteligentă, distractivă și bună care are atât de multe de făcut în viață. Sunt încântată să văd ceea ce îți rezervă viitorul. O zi de naștere minunată și fie ca toate dorințele tale să devină realitate!”, a încheiat Monica.

Părinții Irinei s-au separat în anul 2011, după aproape 5 ani de mariaj. Fosta pereche s-a căsătorit în iulie 2006. Între anii 2011 și 2012, Irinel și Monica au luptat în instanță pentru custodia fiicei lor. La acea vreme, omul de afaceri a câștigat custodia Irinei. Acum însă, Irina locuiește cu mama ei în SUA.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter