Irina Columbeanu are probleme de sănătate: „Încercăm să găsim un chirurg care să îi îndepărteze chisturile”

De Mădălina Manole, pe
Monica Gabor și Irinel Columbeanu trec printr-o perioadă mai puțin favorabilă și liniștită după ce au aflat că fiica lor, Irina Columbeanu, în vârstă de 11 ani, are nevoie urgentă de operație.

Irina Columbeanu are niște probleme de sănătate și va fi nevoită să-și întrerupă vacanța din America, acolo unde se află pe timpul verii alături de mama sa și de Mr. Pink, iubitul acesteia, pentru a se supune unei operații la ochi. Irinuca a fost diagnosticată cu salazion, iar anunțul a fost făcut întocmai de Monica Gabor pe conturile de socializare.

Irina Columbeanu si Monica Gabor

„Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”, – a scris Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Citește și – Cum a reacționat Mario Fresh la prima întâlnire cu Andreea Esca și Alexander Eram, părinții iubitei sale, Alexia

Citește și – Anda Călin, prima declarație după despărțirea de Liviu Vârciu: „Nu am fost niciodată atât de rău”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter