Ion Ţiriac a avut COVID-19, iar apoi s-a vaccinat: „Am avut norocul norocului”

De Unica.ro, pe
Ion Țiriac a mărturisit că a avut COVID-19, iar după aceea s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Omul de afaceri a făcut o formă ușoară, în ciuda faptului că are 82 de ani. 

Omul de afaceri Ion Ţiriac, în vârstă de 82 de ani, a mărturisit că a fost bolnav de COVID-19, dar că a trecut prin boală fără să simtă. Acesta s-a infectat în timp ce se afla într-o vizita la fiica sa, în Statele Unite ale Americii.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu”, a declarat fostul tenisman, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Funeraliile prințului Philip: Tradiția pe care familia regală o va încălca de dragul prințului Harry

Așa arăta Brigitte Sfăt înainte de operații: nu o s-o recunoști deloc!

Familia lui Nelu Ploieșteanu susține că solistul a fost neglijat de personalul medical

Andreea Bălan, mesaj pentru George Burcea la un an de la despărțire

Ion Țiriac a dezvăluit că și-a făcut și vaccinul împotriva COVID-19: „Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă. L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puţină minte în cap.”

Sursă foto: Libertatea.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter