Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Actorul se află la ATI

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 31 martie 2021, 10:24

Ion Dichiseanu este internat în stare gravă în Spitalul Clinic de Urgență Floreasca la Terapie Intensivă, a relatat jurnalista Adina Anghelescu pentru Antena 3.

Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Actorul se află la ATI

Update: 

„Sunt niște vechi probleme medicale. De-asta a și ajuns prima dată la Spitalul Floreasca. Acum încă se fac niște investigații. Are parte de cea mai bună îngrijire. Când va veni tata cu bine acasă o să revin cu amănunte.

Comunic prin medici cu tata, comunic cu ei și sper că totul va fi bine”, a transmis Ioana, fiica actorului, pentru Antena Stars. „Este la Terapie Intensivă. Și data trecută a fost și și-a revenit. Se poate cu ajutorul lui Dumnezeu”, a completat, potrivit Spynews.

Știrea originală:

După ce în urmă cu doar o lună s-a luptat cu o pneumonie severă, actorul Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a fost internat din nou în spital. În urma unui apel la 112, actorul a ajuns la spital în stare gravă.

„Se află internat la spitalul Floreasca la terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanență mai ales că (…) în data de cinci ianuarie a fost externat în urma unei pneumonii severe”, a declarat Adina Anghelescu.

Pare că este vorba tot de niște afecțiuni pulmonare. Plămânul suferă în continuare. Pe lângă aceste probleme, ar fi vorba și de afecțiuni cardiace. Familia, la ora actuală, roagă pe toți cei care îl îndrăgesc să se roage pentru [el] (…)”, a mai spus Adina Anghelescu pentru Antena 3.

Cu doar o săptămână în urmă, fiica actorului, Ioana Dichiseanu, declara: „Este bine. Este sub o supraveghere medicală pentru că este necesară, având în vedere episoadele prin care a trecut, și totul este spre binele lui”.

La începutul anului, Ioana a dezvăluit și cum a contractat actorul infecția respiratorie. „N-a fost vorba despre o infecție cu noul coronavirus. A fost o infecție la plămâni cauzată de o intervenție, o bronhoscopie.

Acum sper să nu se supere pe mine, dar e bine să lămuresc niște lucruri. A fost acel bronhoscop infectat. La fix 10 zile s-a declanșat această pneumonie severă bilaterală. Slavă Domnului că este bine în acest moment. (…)

Eu eram ne-om. Asta i-am și spus în momentul în care am vorbit cu el la telefon. I-am spus că trebuie să se facă bine pentru că altfel tot universul meu se prăbușește. (…)

El este un luptător. Are voință și iubește viața. De pe 18 decembrie până pe 4 ianuarie a fost internat. Medicii nu se așteptau să aibă o asemenea recuperare”, a declarat Ioana pentru Vorbește Lumea.

Foto: Facebook

Citește și:

Fiica cea mică a Annei Kounikova și a lui Enrique Iglesias a împlinit un an! Ce frumoasă este Mary

Kelly Rowland a născut al doilea copil! Prima imagine cu bebelușul

Numele lui Meghan Markle, scos de pe certificatul de naștere al fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter