Ioana Ignat lansează single-ul şi videoclipul „Nu mă uita“, în premieră pe Unica.ro

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Luni, 13 noiembrie 2017, 19:34
După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Doar pe a ta“, alături de Edward Sanda, Ioana Ignat lansează single-ul şi videoclipul piesei „Nu mă uita“, în premieră pe Unica.ro. Single-ul a fost compus chiar de interpretă într-o singură noapte.

Fosta concurentă de la „Vocea României“ a avut un an plin, început în forţă cu single-ul de debut, „Mă dezîndrăgostesc“, iar ulterior a cucerit topurile muzicale şi publicul din România cu hitul „Doar pe a ta“, alături de Edward Sanda, piesa care se află pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, de peste 20 de săptămâni. Videoclipul piesei „Nu mă uita“ este regizat de Ionuţ Trandafir (Trandafilm) şi a fost filmat pe parcursul unei zile în Bucureşti. Scenariul o aduce pe Ioana Ignat într-un rol de femme fatale, o latură pe care artista nu a explorat-o până acum, dar pe care o stăpâneşte foarte bine. Producţia piesei este făcută de Rad Ionuţ, împreună cu Ioana Ignat.

ioana ignat nu ma uita unica 03

Ioana Ignat s-a făcut remarcată odată cu emisiunea „Vocea României“, unde s-a clasat în finală, fiind una dintre preferatele publicului. Artista, originară din Botoşani, cântă la patru instrumente muzicale: pian, chitară acustică, chitară bass şi contrabas.

Pe lângă timbrul inconfundabil şi cele patru instrumente la care a învăţat să cânte, Ioana Ignat este şi o compozitoare talentată şi deja a lucrat la următoarele piese pe care urmează să le lanseze.

După succesul avut la „Vocea României“, Ioana Ignat a demonstrat că vrea să devină una dintre cele mai apreciate voci din ţară şi a lansat, împreună cu Damian Drăghici, piesa „Dor de iarnă“, single-ul „Beauty in the beast“, pentru care a filmat un videoclip în Islanda, dar şi colaborarea cu Edward Sanda, „Doar pe a ta“.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter