Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat. „Era inevitabil”

De Unica.ro, pe

Ioana Ignat (22 de ani) și Sebastian Dobrincu (22 de ani) s-au împăcat. După doar 4 luni de relație, în iulie 2021, perechea s-a despărțit. La aproape 5 luni de la despărțire, cuplul a publicat o fotografie sărutându-se în mediul online.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat. „Era inevitabil”

„Un norocos și a lui jumătate”, a scris Sebastian Dobrincu în descrierea fotografiei. „Vă potriviți de minune!; Asta da surpriză!; Sunteți tare frumoși împreună!!!; Cel mai frumos cuplu din România!; Sunteți făcuți unul pentru celălalt!; Mă așteptam, sunteți superbi!; Era inevitabil, vă doresc să fiți asumați și fericiți”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au cunoscut prin intermediul pasiunii pentru muzică, lansând împreună, în februarie 2021, piesa „Inimă Naivă”, care are până acum peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Împreună cu Ioana și cu întreaga echipă, am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită”, declara Sebastian în februarie 2021, potrivit Pro TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda intră în domeniul afacerilor. „Vrem să anunțăm publicul, să-i pregătim”

Nicole Cherry a născut. „Este minunată, nu că e a mea, dar e minunată”

Alexandra Stan, despre boala autoimună de care suferă: „M-am îmbolnăvit la Survivor”

„Am reușit, totodată, să facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate, toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele cât mai multor oameni”, a încheiat.

Anterior acestei relații, Sebastian a format un cuplu cu Mimi. „Am văzut o grămadă de articole în presă în legătură cu mine și fostul iubit, care aparent se despărțise de mine în toamnă. Iar eu nu știam asta și, ce să vedeți, stăteam împreună și în aceeași casă”, scria Mimi în mediul online, în primăvara anului acesta.

„Nu, nu ne-am despărțit în toamnă, ci după ce a lansat el clip (n.red.: videoclipului piesei „Inimă Naivă”), pentru că eu credeam că el mă înșală cu fata cu care este deja. Așa că nu mai credeți tot ce se spune în presă. Nu s-a despărțit nimeni în toamnă. Ne-am despărțit pentru că eram înșelată, iar, dacă vreți să preluați ceva, puteți să preluați treaba asta, pentru că ăsta e adevărul. Și hai să nu ne mai ascundem după un păhărel”, a încheiat atunci.

Ulterior, după despărțirea de Ioana, Sebastian a reluat legătura cu Mimi. Pe 9 august, Mimi a postat pe Instagram o fotografie alături de Sebastian. „Foarte mult îmi place de voi doi, iar împreună”, a comentat cineva. „Thanks! Suntem prieteni”, a răspuns creatoarea de conținut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter