Ioana Ginghină vorbește despre problemele din căsnicie: „Acest parteneriat nu presupune întodeauna iubire”

De Mădălina Manole, pe
Ioana Ginghină și-a luat prin surprindere fanii când a publicat pe blogul său un text care vorbește despre problemele în căsnicie pe care le are. Actrița a fost extrem de sinceră și și-a deschis sufletul în mod public. 

Ioana Ginghină, 40 de ani, și Alexandru Papadopol, 43 de ani, s-au căsătorit în anul 2007 și la scurt timp a venit pe lume fiica lor, Ruxandra. Sunt un cuplu frumos, apreciat și extrem de îndrăgit și nu am vrea să credem că au apărut probleme în mariajul trainic și longeviv al celor doi, dar Ioana și-a intitulat articolul scris pe blog destul de sugestiv: „Căsătoria nu înseamnă întodeauna iubire”: „Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înțelegere sau bunătate. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată “Te iubesc”. Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut.

Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai observi de mult că îți face cafeaua zi de zi, de 12 ani… Acum este… normal. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de dezamăgire și îndoială. Și totuși sunt momente când este totul diferit.Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si fiica lor, Ruxandra

Când simți că îți e greu, că dansezi pe marginea prăpastiei și simți că nu mai poți. Apoi iei aer în piept și te uiți în jos și când să-ți dai drumul simți o mâna care te ține… te întâlnești cu ochii lui și știi, fără prea multe cuvinte că o să fie bine. Te ia în brațe și toate au trecut și realizezi atunci că această relatie este magică. (…) 

Unii spun că trebuie să ai curaj să pleci dintr-o căsnicie, eu aș spune că trebuie să ai curaj să rămâi în această aventură, în acest mixt de sentimente. Căsătoria și dragostea, iubirea nu se țin întotdeauna de mâna. Însă ele converg, se împart, se încurcă și până în final, totul va fi bine. Asta bineînțeles dacă veți alege să mergeți împreună până la capăt.”, – a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Citește și – Cum a reacționat Gabriela Cristea într-un moment de gelozie extremă: “Am înghițit în sec și am plecat”

Citește și – Mihai Onilă comunică cu fiica sa din lumea de dincolo: “Am rămas înțepenit în baie “

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter