Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au semnat actele de divorț. Papi și-a revăzut fiica după trei luni

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 iulie 2019, 11:11
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au definitivat procedurile de divorț și au semnat actele. În mod oficial, cei doi actori sunt divorțați după ce luna trecută depuseseră actele.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au întâlnit la notar pentru a semna actele de divorț. Cu această ocazia, Ruxandra și-a revăzut tatăl după trei luni. Conform procedurilor legale, fiica acestora trebuia să fie prezentă la semnarea actelor și să decidă cu care dintre părinți vrea să locuiască, având în vedere că aceștia au stabilit custodia comună. Așa cum era de așteptat, Ruxi a ales să locuiască cu mama sa. Cele două vor rămâne în vilă, după ce Papadopol a renunțat la partea sa în favoarea fiicei sale:

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si fiica lor, Ruxandra

“Ruxi și-a întrerupt vacanța pentru a fi prezentă la divorțul părinților săi. A venit ieri bunica (n.r. – mama Ioanei) de la Sibiu cu ea. Așa e legea. A fost o formalitate, pentru că Ioana și Alexandru au optat să aibă custodie comună. A trebuit să fie Ruxandra întrebată cu cine vrea să locuiască și a răspuns, evident, că vrea să stea cu mama ei. Era oricum la alegerea ei. Ruxandra și Alexandru s-au revăzut, cu ocazia divorțului, după trei luni”, – a dezvăluit un apropiat al celor doi actori pentru Libertatea.

Ioana Ginghină, 41 de ani, și Alexandru Papadopol, 44 de ani, s-au cunoscut în urmă cu 15 ani pe platourile de filmare, iar în ultimii 12 ani au foramat un cuplu în calitate de soț și soție.

Vezi cum arată Ioana Ginghină după divorț în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter