Ioana Ginghină recunoaște motivul divorțului: „Știu unde s-a produs fisura”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 august 2019, 16:37
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de căsătorie. Îndrăgita actriță a vorbit despre experiența traumatizantă a divorțului său și a mărturisit care crede că sunt cauzele care au condus la separare.

Ioana Ginghină, în vârstă de 41 de ani, și Alexandru Papadopol, au împreună o fiică, pe Ruxandra, în vârstă de 11 ani, cei doi decizând să aibă custodie comună, iar Ruxi să locuiască cu mama sa. Actrița a vorbit despre cauzele care au condus la divorț într-un interviu acordat pentru Revista Viva: „Da, cred că știu unde s-a produs fisura. Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare… Nu știu!”

Ioana Ginghină a fost întrebată dacă a simțit vreodată cu joacă un rol în propria sa viață, iar răspunsul acesteia a fost pe cât se poate de sincer:Da, din păcate de prea multe ori și mai ales în acest ultim an din viața mea. Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru. Nimeni nu a simțit nimic, doar mama. Aici este de fapt problema, că am jucat atâta, încât nu mai știam care este adevărul.”

Ioana Ginghină recunoaște motivul divorțului: "Știu unde s-a produs fisura"

Ioana Ginghină a mers și la psiholog în încercarea de a-și salva mariajul: „Da, nu eram bine! Nu mai mâncam, nu mai dormeam, nu mai conta cine sunt. Voiam cu disperare să găsesc o soluție ca să rezolv problema. Aveam cumva senzația că la mine este cheia și că pot să o rezolv și pe asta. Atunci au intervenit depresia, insomniile și atacurile de panică. Apogeul a fost când m-am trezit atât de singură de ziua mea. Cu niște bani în mână să-mi iau un cadou și atât, nicio îmbrățișare, nicio atenție, nimic. Am simțit atunci ca un gol imens, ca și cum aș cădea într-o prăpastie. Și marea problemă era că nu mă mai interesa să mă salvez. Atunci însă, s-a trezit mama din mine, căci ăsta a fost colacul meu de salvare. Am zis că trebuie să fiu puternică pentru Ruxandra. Trebuie să mă ridic, să mă scutur și să merg mai departe! Așa că mi-am făcut cadou de ziua mea o programare la psiholog.” – a mai dezvăluit Ioana Ginghină pentru sursa citată.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter